Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • 18.0 - 200.0 mm
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger600
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1043281} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Øyvind B.
Forholder meg til dette av de to du har lagt ut. Du skriver at du er kunstner og jeg prøver og finne noe ved bildet som symboliserer noe eller får tankene mine på gli. Beklager jeg knekker ikke koden. Jeg ser bare et ok teknisk utført selvportrett med en tatovert bar rumpe. Mvh Øyvind
Sookie Sirene H.
Takk for kritikken Øyvind!!!
Jon Tore J.
Enig med Øyvind.
Er dette kunst er det noe som er skikkelig kunstig- De eneste tankene jeg har om dette bildet er at det i hvert fall er et skikkelig dårlig håndverk.
Grøss og gru.
Sookie Sirene H.
Takk for kritikken Jon Tore!!! You can't win'em all!
Sookie Sirene H.
Nå som Gutteklubben har stilnet, vil jeg gjerne tiføre at jeg er kunstner – ikke fotograf.
Dette er ikke et av mine ferdige verk, men et fotografi som jeg har lagt ut slik at dere kan se hva jeg holder på med for tiden. De som ønsker det, selvfølgelig! God kveld! :)
Øyvind B.
Hei og bli omtalt som et medlem av "Gutteklubben" er en beskrivelse jeg setter liten pris på. Dette er et forum for foto, derav tittel billed-kritikken. Fins sikkert andre forum der du kan formidle kunst, som jeg selv er opptatt av og liker i forskjellige utrykk og formidlinger. Her blir det du legger ut hovedsakelig vurdert som et fotografi. Kan være stor kunst i foto og hvis noe blir bra formidlet via bildet. Ønsker jeg deg all lykke til med dine kunstprosjekter. Mvh Øyvind
Sookie Sirene H.
Takk skal du ha Øyvind!!!! :)
Marie Helene S.
På det forrige så var det ikke fint at man så tydelig bakgrunnen (skrukkete laken) og lyset er alt for hardt og lite flatterende på begge. Motivet var ikke helt min kopp te men.
Sookie Sirene H.
Takk for kritikken Marie!!! Jeg forstår hva du sier. Jeg for min del liker at ting ikke er så stilisert eller blankt. Vil gjerne se litt liv og røre! Men det er kun min mening. :)
Marie Helene S.
Jeg skjønner! :) Men tenker at bildene kunne blitt bedre med annet lys og en blender som gjør bakgrunnen mer utydelig.
Sookie Sirene H.
Til informasjon! Jeg har lagt ut flere bilder enn de to akt bildene!!! For de som ønsker å se. Takk!
Sookie Sirene H.
Absolutt Marie! Jeg har "hypet" opp lyset litt på data'n og satt ned fargen fordi jeg ønsket et litt mer surrealistisk uttrykk. Takk Marie!
Jon Tore J.
Dette med "GUTTEKLUBBEN" sier vel mer om deg en om oss som har kritisert "kunstverket" ditt. Jeg har bittelitegrann greie på fotografi. Kritiserte "verket" ditt ut fra dette ståstedet. Beklager at dette ikke falt i smak hos deg.. Shit happens.
Øyvind S.
dette er ikke min type bilder, men syns det er befriende å se noe annet enn bare glansbilder.
Jeg har ikke så mye konstruktivt å komme med,, men syns det blir litt trangt å kanskje kjedelig. Kanskje litt for rett på? likte bedre det andre bildet du la ut.
Sookie Sirene H.
Takk for kritikken Øyvind Sandbuløkken!!! Jeg forstår hva du mener! Forfriskende å få krittikk uten så mye ondskap! Jeg takker for det!
Sookie Sirene H.
Apropos er det herlig å se så mange hjerter i brann!!!!!
Øyvind B.
Jeg med flere trenger og bli røsket opp av godstolen. Du skapte en forfriskende debatt. All honnør! Mvh Øyvind
Sookie Sirene H.
Takk Øyvind Bjørnstad!!!
Helge S.
Å si at bilde ikke er bra fordi det ikke er teknisk bra blir veldig feil.
Mange av mine favorittbilder er dårlig teknisk, men har et meget bra innhold.
Jeg tillater meg å skrive litt om begge bildene du har lagt ut.

Dette liker jeg veldig godt. Jeg liker at det ikke teknisk perfekt. Du viser mye, men ikke for mye. Jeg skal ikke gi meg ut på å tolke det, men det for tankene til å fly. Og det er vel meningen.

Det andre bildet synes jeg er kjedelig. Det virker oppstilt. Du har prøvd å lage en bakgrunn. Og feilet. Jeg synes at bildet blir for flatt. Kjedelig. Det gir meg ingenting. Jeg ser ingen utfordringer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu