Yosemite..
Yosemite fortjener dager og uker..og ikke bare noen korte timer før solnedgang ene dagen.., og noen korte timer dagen etter. Føler meg som en turist, og ikke som en fotograf da. Men det måtte bli som det ble, og er uansett glad for at jeg har besøkt dette stedet. Ønsker meg tilbake hit en gang..helst ved vinter. Det skal visst være vanvittig mye mennesker som besøker dette stedet om sommeren og høsten. Men når jeg var der var det ytterst få, heldigvis. Dette bildet er tatt fra Tunnel View, og viser hele dalen med El Capitan til venstre, og Half Dome innerst. Bør oppleves..! (Bildet er redigert på min bærbare mac, mens jeg ennå er på reise. Foretrekker helt klart å redigere bildene på min stasjonære maskin hjemme.., men må ha litt å gjøre når det er rolig innimellom..og hva er artigere enn å redigere bilder..vel, sikkert ganske mye ville mange si..når man er i San Francisco;))
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikon 14-24mm f2.8
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/9
  • Lukker8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1040039} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Håkon B.
Dette ble meget bra. Får litt Adams feeling her. Ike mye å utsette på dette glitrende bildet.
Men skulle jeg sette fingern på noe som helst. Da må det være at vannmerket ditt er veldig fremtredende. Og på selve bildet. Ja da føler jeg at de trærne helt i forkant av bildet. De stjeler oppmerksomheten litt for mye med sin veldig lyse utseende. Men slik var det vel der okke som. Men som sagt et glitrende godt bilde. Og perfekte gråtoner
Harald N.
Godt komponert sv/kvbilete med god dybde og fint toneomfang.
Mvh Harald
Sissel Kleivdal H.
Et vakkert og spennende landskap i en flott presentasjon. Nydelig sorthvitt.

Mvh
Sissel
Hilfred M.
Vilt, vakkert og spennende.
Meget godt utført.
jon b.
Jepp, enig med Håkon, fin Ansell Adams "feeling" her. Bra.
Jon
Arild T.
Har sett samme motiv i farger før; hadde aldri trodd at det hadde gjort seg i svart-hvitt, men det gjør det så absolutt! Veldig bra!

Hilsen Arild
Fred Åge H.
Takk for flotte tilbakemeldinger;)!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu