Flue på høstblad
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • -
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1038069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Roar K.
Artig med den vesle grønne tassen med kulerunde raue auer.
Her beviser dua at det ikke er nødvendig at hovedmotivet er det største på bildet.
God skarphet, farger og detaljer på den stikkende modellen.

Roar
Arild T.
Veldig bra dette, Sissel Elisabeth! Er forøvrig veldig enig med Roar sin kommentar. Skal prøve dette neste gang jeg fotograferer makro, hvis det er flere fluer igjen, da.

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Du har alltid så utsøkte motiver
Formidabelt flott spør du meg
Knallgod komposisjon og nydelig fargevariasjon
Teknisk TOPP
Og så må jeg ikke glemme lyset, som kommer inn så flott
Jostein
Anders S.
Praktfullt vakkert med sine farger som danser rundt flua!
Nydelig lys og imponerende utført!
Hilsen Anders
Sissel Elisabeth H.
Veldig kjekke tilbakemeldinger til mitt bilde. Takk Roar for rask og hyggelig kommentar. Moro at du ble inspirert Arild. Setter pris på din ros Jostein og takk til deg Anders for dine fine ord.

Mvh,

Sissel Elisabeth
marit f.
flott fargebalanse,høyst severdig
Knut N.
Jeg har samme utstyr, men har store problemer med å få innertier!! Hadde vært artig å vite åssen du gjør det...stativ må vel til? regner med at du sikter på ett av øya til flua? ;o)
Ola H.
Det meste er sagt, så eg får berre henge meg på dei kommentarane du allereie har fått. Flott bilde.
Sissel Elisabeth H.
Takk for kommentarer alle tre. Det er ytterst sjeldent jeg bruker stativ på makro. Modellene sitter som regel ikke særlig lenge i ro og da er det lettere å bøye å tøye seg etter motivet uten stativ synes jeg. For å feste fokus er det bare å snu og vende seg til det du vil fremheve ser klart ut. Så er det jo viktig at det er litt ryddig rundt også. Det er jo også snakk om presisjon så mange forsøk må som regel til, og ikke minst må en ha tålmodighet til å vente til modellen sitter der en ønsker.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Harald N.
Knall dette Sissel Elisabeth.

Mvh Harald
Bjørnar P.
Bilder av levende ting i naturen blir ofte mer spennende og interessante når de løfter seg utover det rent dokumentariske. Bilder av insekter blir ikke nødvendigvis bedre av at vi kommer ekstremt tett på insektet. Å se insektet i sitt naturlige miljø er ofte mer interessant, og ikke minst når dette miljøet presenteres på en måte som ikke bare gir informasjon, men også spiller på vår følelse for estetikk.
Nettopp dette opplever jeg at du gjør her. Bildet er meget harmonisk bygd opp, ved at former, farger og lys danner en harmonisk enhet. Her er det ikke mye som forstyrrer. Bildet kunne knapt vært bedre om noen hadde malt det utifra et slags tenkt ideal.
Skal jeg pirke på noe, mår det være at gulfargen i nedre venstre hjørne er for dominerende, og at en kvist stikker noe forstyrrende inn i det samme området. Lett å fikse i ettertid, om ønskelig.
At insektet har så gode detaljer til tross for at det fyller så lite av bildeflata og at foto.no legger store begrensninger på oppløsning og komprimering, tyder på at du har vært nøye med finpussen under opptak og etterbehandling.
Sissel Elisabeth H.
Takk så mye begge to for tilbakemeldinger, kjekt med ros fra dere.. Ser hva du mener Bjørnar angående farge og stilk. Takk for tipset, det tar jeg til etterretning.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Trygve B.
Kvalitet og perfekt både motiv og bakgrunn. Du imponerer.
Sissel Kleivdal H.
Flott makro!
Enig med Roar K og Jostein S.

Sissel
Arvid O.
Hei.
Fargerikt,godt komponert og fin skarphet på flua.
Arvid.
Sissel Elisabeth H.
Takk så mye alle tre for kommentarer.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu