Old man from Santorini
På min tur til denne fantastiske greske øya, traff jeg på denne tilårskomne mannen som satt og slappet av i skyggen, med turister rundt seg på alle kanter. Mon tro hva han tenkte om alle disse fremmede som okkuperte øya hans hele sommeren. Jeg brukte fingerspråk og fikk godkjennelse til å ta bilder av han. Fant dette bildet da jeg søkte gjennom arkivet i kveld, og det vakte fine minner.
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde34.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger39
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1036252} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Flott motiv. Personen virker naturlig avslappet foran kamera. Ville vurdert å lette opp høylysene litt. Dersom du åpner bildet med levels, ser du raskt at du har mye å hente der før høylysene brenner ut. En slik oppletting gir bildet en ekstra glød, men dersom du liker bildet slik det er, bør du beholde det slik. Ta dog en liten test for sikkerhets skyld...
Det gule området nede til venstre ville jeg klonet bort. Det forstyrrer roen og renheten i uttrykket.
Jarle S.
Takk for din tilbakemelding, Bjørnar. Hadde jeg vært dyktigere på PS, hadde det sikkert vært mulig å få mer ut av dette bildet. Irriterer meg litt den refleksen på brilleglassene til mannen, men den største tabben er at dette er originalen som er blitt etterbehandlet. Så jeg har ikke originalen slik den var, dette var helt i startfasen med digitalfotografering, og jeg visste ikke bedre.
Helge S.
fototeknisk er det mye som ikke stemmer her.. men hvem er jeg til å dømme.. lettere å kritisere andre enn å ta noe bra selv. :) Godt motiv, godt plassert kanskje men mye feil med lys og annet. Om jeg skal si noe spes, så er det ikke bra å kutte krakken og skoen i nedre kant når faktisk krakken er så mye av motivet.. osv.. mulig du har en orginal som ikke er så hardt beskjert? mer av skoen/skyggen burde være med.. den utstikkern nederst til venstre skulle ikke vært med. Buen på veggen bak burde vært hel og ikke kuttet.. osv.. Jeg tør aldri legge ut portretter selv.. det er nesten et eget fagbrev..
Helge S.
fototeknisk er det mye som ikke stemmer her.. men hvem er jeg til å dømme.. lettere å kritisere andre enn å ta noe bra selv. :) Godt motiv, godt plassert kanskje men mye feil med lys og annet. Om jeg skal si noe spes, så er det ikke bra å kutte krakken og skoen i nedre kant når faktisk krakken er så mye av motivet.. osv.. mulig du har en orginal som ikke er så hardt beskjert? mer av skoen/skyggen burde være med.. den utstikkern nederst til venstre skulle ikke vært med. Buen på veggen bak burde vært hel og ikke kuttet.. osv.. Jeg tør aldri legge ut portretter selv.. det er nesten et eget fagbrev.. En "greker" er et utslitt motiv på portrett-fronten men godt plassert på høyre kant er det.. Mistenker deg nesten for å kunne mer enn meg om det gyldne snitt (har sett på andre bilder du har også)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu