Peace in mind
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1034825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørn Audun B.
To tomler opp. Lite å påpeke på dette lang lukkertid-bildet. Er det selvportrett med selvutløser eller en kompis på bildet? Han gjorde uansett en god jobb med å sitte helt stille i 20 sekunder.
Erlend Orrestad N.
takk for det! Er meg selv med selvutøser.. tok meg noen forsøk for angående det å sitte helt stille, men vart bra til slutt!
Bjørn Audun B.
Suverent er det. Har tatt et lignende bilde av meg selv ved en elv i bushen i Bolivia. Ble noen runder før det satt. Resultat ditt er bra, ikke tvil om det. Om jeg skal forsøke å trekke noe fram, blir det å ta vekk fem blader som ligger i vannet ved midtre nedre del og mot venstre for å gjøre bildet enda mer komplett, eller rolig.
Bjørnar P.
God teknikk, fint komponert og pent lys. Ville vurdert noe kutt oppe for å lukke bildet bedre.
Erlend Orrestad N.
Er enig i at nevnte ting kan fjernes så skal prøve på det! takk for gode tilbakemeldinger :)
Hans Rich. A.
Flott bilde og det samme om komposisjonen. Stilig med alle disse vannfallene, og fin plassering av deg selv i billedflaten.
Mvh Hans Richard
Vidar Magnus J.
Vakkert fossefall, gode farger og fin komposisjon. Du har satt deg fint til i høyre siden i bildet, noe som gir det en fin balanse og stemning, samtidig som det fremhever bildets tittel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu