NM i skateboarding - Fredrikstad
Norbnm2015 ble avholdt på Steffensjordet midt i Fredrikstad sentrum, forrige helg.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm f/4 IF-ED
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1033745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tone A.
Ingen kommentarar på dette tøffe skateboardbildet?
Her har du verkeleg fått med mykje av kva skatarane held på med. Spesielt forgrunnen med dei 3 guttane gir liv med sine positurar med flott lys-og skuggespel. Bannarane gir kontrast til alle trea, og alle tilskodarane får fram steminga her.
Spesiell etterbehandling her med litt hard oppskarping. Har du brukt HDR-filter i PS?
Uansett er det sjeldan å sjå eit skateboardbilde på foto.no. Og dette er eit flott dokumentasjonsbilde frå NM i skateboarding i Fredrikstad og stemninga der. Ser mest ut som det er under ein pause kor det er litt triksing. Friske fargar og spesielt flott lys.
Helsing Tone som har eit dotter med ulike skateboard.
Walter S.
Og takk til deg, Tone - for nok en lang omtale av mitt bilde. Du har rett. Bildet er tatt i pausen, eller i mellom de tellende omgangene, når alle skatere testet ut banen som er nok så ny. Det var et sant virr-varr av skatere som kom fra øst og vest, helt uten system og styring (men, det er jo skaterens filosofi!) ;o) og mange artige episoder å fotografere. Desverre hadde jeg feil objektiv med meg. Tok på min Dx 12-24mm f/4 fordi jeg trodde at jeg skulle kunne komme nærmere banen (og motivene), men det var satt opp sperrer (av sikkerhetsmessige årsaker, kan jeg tenke meg, fordi det seilte en del løse brett gjennom luften...!).
:o)

Grunnen til at jeg tok bildet her var at det foregikk ganske mye (i motsetning til selve konkurransen hvor kun 1 skater er aktiv).
Jeg bruker ikke PS. Kun Elements + en del selv-konstruerte maler i Topaz Adjust 4, et gammelt program.

Takk for omtalen!
:o)

Mvh,
Walter
Anders S.
Hei!
Her var`e liv i leier`n!
Fartfylt og flott motiv som fremviser skaterne godt! Jeg syns også at det er artig å se på dem, blir aldri tid til det ellers. Så morsomt å se dem på dette bildet, som du presenterer på en god og flott måte!
Hilsen Anders
Walter S.
Takk, Anders, for din omtale av skater-bildet.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu