Mandag morgen
På vei til jobben fra distrikts Norge til den store oljebyen. Fergeleiren er ikke et koselig sted. Men vi gleder oss til fredagen.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Tamron 28-200mm
  • Brennvidde40mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetTatt i fergekøen ut av bilvinduet (ÅPEN)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103271} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Venche J.

Hei Mike.

Du får ta et bilde fredag kveld fra andre siden også. :)

Veldig flotte himmelfarger, men jeg syntes det blir en tanke for mørkt i venstre nedre kvartside. (Skjønner du hvor jeg er på kartet?)

Ellers flott hverdagsdokumentasjon.

Var forøvrig og tok hurtigbåtbilde i ettermiddag. :)

Wenche.
Inger-Lise S.

Hei Mike! Et godt bilde,som ikke bare viser mange menneskers hverdag: Å vente på ferger...Men også et bilde hvor ventestedet er omgitt av vakker natur. Nydelig himmel her!

mvh Inger-Lise
Tone B.

Flott bilde fra hverdagen dette Mike. Nydelige fargetoner i himmelen. Skarpt og fin dybde i bildet. Bra!

mvh Tone
Marina R.

Fin hverdags dokumentasjon..
Himmelen har godt morgenlys.
Liker slike bilder.
Natta ;o)

Marina
Avsluttet .

Hei Mike

Ja, den mandagen den mandagen. Morsomt å se at du finner motivene på en slik dag, og så tidlig om morgenen da gitt.

Kult

svenn
Avsluttet .

Flott dybde og farger, og ikke minst lyset.
Komposisjonen synes jeg er meget bra utført. Det tekniske er også bra.

MvhJRH
Vibeke P.

Dette likte jeg godt. Skal si du er tidlig oppe.
Får virkelig følelsen av at man venter her, spesielt når du ser på personen framme med bommen.
Flotte farger, men hadde ønskt meg bilde en smule lysere i forgrunnen.
Du har fått med mye info uten at bildet virker rotete, men akkurat nok til å vise at du venter på ferja...


Vibeke : )
Nils B.

Hei og god morgen til deg selv om det er litt seint å si det i forhold til når bildet ble tatt. Bildet har en god stemning og her har du et bilde du så absolutt burde foredle noe mer. Noen mener sikkert at bildet er mørkt, dystert og ja nesten intetsigende, men da tar de seg ikke tid til å studere detaljene og historien her inne. Å vente på ferga samtidig som en venter på at dagen gryr skaper en stemning som jeg liker. Jeg liker også fargetonene i bakkant selv om de godt kunne vært fremhevet noe. Om du lettet bildet noe i framkant slik at den hvite linja ble mer fremtredende og retusjerte bort det eneste elementet som for meg er forstyrrende (skiltet på venstre side) så tror jeg at du hadde blitt enda mer ''happy''.
mvh Nils
Kristian S.

Kult. Fin dybde. Syns det skiltet til venstre burde vært rettet opp, men det går vel ikke uten å herpe resten av bilde...

KES

Ps: Takk for komentaren. Så skulle man lære noe i dag også...
Rune L.

Fin og rolig stemning. Synes den tuppen av trafikkøyen forstyrrer litt. Synde den ikke kunne havne utenfor.

R
Erlend J.

Man tar for lite av slike motiv man treffer på i hverdagen. her gjør du det med godt resultat.

Erlend.
Knut L.

Hei Mike.
Fint bilde. Megetsigende tittel.

Jeg slenger meg på Nils sin fabulerende omtale og ser himmelfargenes nyanser som et bilde på ukens muligheter. Den mørke forgrunnen kan jo være noe en skal legge bak seg, og så er det jo en lovende refleks av lys i sølepytten.
I alle fall en stemningsfull reportarsje på morgenkvisten. Og stolpen med skiltene forstyrrer meg ikke. Trafikkregler er en viktig del av hverdagen.
Fin komposisjon.

mvh
Knut

Georg K.

It's a picture I somehow like - mainly because it gives a good impression about this early hours, still a smell of night-chilling impression in the air.

The sky is beautiful - and no matter how often we see this - it is always a kind of magic moment - when paying attention to it.

The image has absolute no negative touch to my mind - just the opposite - what a pleasure to have a moment of such great beauty - on the way to work.

Traffic-signs might be needed - but not in this image I'm afraid -other than this - I think you would get an even more tempting image when cutting a bit on the right - cloning out the signs - and get a bit out of the very centred presentation.

It's a beautiful scene Mike.


Mike T.

Hei folkens,
gleder meg at dere ikke har satt tommelen ned for dette bilde. Det er jo for første gang at jeg har fosøkt å uttrykke emosjoner gjennom å fotografere noe som er dagligdags med repitisjoner i det uendelige. Er spesielt glad for at jeg her har SETT noe i forkant som var et bilde verdt ;-).
Mange hater fergeturen - den er kjekke for turister men blir i lengden en belastning for de over 1000 dagpendler fra ytre Ryfylke. Fergene blir stappfulle og ofte kommer ikke alle biler med. Men det ser tomt ut for folk, fordi bussene fra Tau, Fiskå, Jørpeland og Hjelmeland/Årdal ikke har kommet enda.
Jeg forstår at noen ønsker at enkelte ting rettes opp eller beskjæres, eller klones bort. Bortsett fra den lille stubben fra en trafikkøy på høyre side (denne hadde jeg rett og slett ikke lagt merke til) ville jeg opprinnelig ha alt med slik som det er, fordi disse er til dels skjev og stygg og støtende. Nå ser jeg litt annerledes på dette. Bra at vi får et mer nyansert syn gjennom kritikker fra andre.
Himmelen skulle gi etterlengt ''håp og trøst'' - og dette synes å ha klaffet.
Takker for deres kommentarer.
Hilsen Mike
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu