Bildet inngår i albumet Menneskebarn - Jordens levende blomster.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-10-23 17:43:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2015-10-23 18:11:59
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D3000
  • Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical (IF) Macro (A14NII)
  • Brennvidde38.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Arild T.
Ung energi i fri utfalding! Fint med vegen inn i biletet som skapar godt djupn og perspektiv og spenninga reint kontrasmessig mellom den solopplyste kornåkeren på den eine sida og dei mørke kontrastane av skogen på den andre sida. Gjorde seg godt i svart-kvitt og pluss for den grove teksturen på himmelen. Ble fint dette, Sissel!

Ønskjer deg ein fortsatt god sommar!

Helsing Arild
Roar B.
Har sett lenge på bildet. Studert både i innhold og komposisjon. Og jeg liker det jeg ser. Dette lette, sommerlige, ungdommelige - i bevegelse. En ung gutt på livets (lande)vei, på søken innover i motivet, mot målet, bakketoppen og det ukjente som ligger der bak - og lyser,
På venstre side det åpne, skinnende og lette. Motsatt side mørkere men langt fra dystert. Fungerer snarere som et vern, en slags trygghet langs veien han skal gå. Eh.. løpe :) Alt pakka inn i en atmosfære av nydelige gråtoner som passer særdeles til uttrykket.
Et lite pirk; lua til gutten ville jeg gjerne ha fått “lukka inn” ved hjelp av kanten på kornåkeren. En enkel sak med hjelp av litt kloningsverktøy. Engasjerende formidling i sommerlig prakt !
Sissel Elisabeth H.
Spennende komposisjon med god dybde og barnlig energi. Liker strukturen og s/h nyansene. Elegant med trærne som lener seg inn over veien og kaster fine skygger mot bakken.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Roger H.
Et spenstig bilde dette, har sett på det noen ganger. Gutten ser jo veldig glad ut der han springer i motbakke til noe jeg bare må gjette meg til, det synes jeg er bra.
Fine lette gråtoner lager fin stemning i motivet.
Jostein S.
Hei
Et spennende bilde det her Sissel
"Running away" , eller........
I hvert fall langer han ut, og ser seg ikke tilbake!
Liker komposisjonen
Jostein
Sissel Kleivdal H.
Takk til dere for oppmerksomheten. Det er flott å få tilbakemeldinger på egne bilder - sett med andre øyne.
Ønsker dere alle en fortsatt god sommer!

Sissel
Trygve B.
Et tiltalende bilde med symbolikk. Gutten løper og så blir det opp til betrakteren å tolke resten av bildet. Det er der noe av din styrke ligger, du gir oss en ledetråd, og så må vi fundere videre, så også her. Det er optimisme og energi i dette bildet. Motivets atferd er målrettet,så kan vi se og undre oss. Godt levert som vanlig.
Avsluttet .
Praktfullt bilde! Rogers beskrivelse forteller alt!

:) fra Øystein
Roar K.
Minner om mine guttedager på landet om sommeren på en gårdsvei med to dype vognspor med en gressgrodd forhøyning imellom.
Flott komponert selv om jeg ville halvert avstanden mellom høyre "bakbein" og nedre ramme.
Men dette er da vel verdt en fargeversjon også selv om det kanskje ikke er din stil.

Roar
Knut S.
Flott bilde av et interessant motiv med liv, driv, og energi! Er enig med Roar Brødsjø i at lua burde vært "lukka inn". Etter min mening er også venstre del av motivet litt for mye overeksponert; mange detaljer vaskes ut i høylysene. Er til slutt også enig med Roar Kneppen i at avstanden mellom guttens fot og nedre bildekant med fordel kunne vært halvert. Men det er et flott bilde som man kan betrakte lenge, Sissel, og det vekker minner fra egen barndom med yr livsutfoldelse og solblanke sommerdager!
Sissel Kleivdal H.
Takk for gode forslag til forbedringer!
Det har ført til en #2 :)

Sissel
Knut S.
Forbedret versjon #2, Sissel, men hvorfor har du beskåret venstre del av bildet? Gutten var perfekt plassert i første versjon. :)
Sissel Kleivdal H.
Nå da Knut S? Med #3?

Sissel:)
Knut S.
Yup! That's it! :D Hvis du nå i tillegg (i versjon 4 ;) ) beskjærer bunnen av bildet der skyggen av det første treet begynner, blir det aldeles perfekt!
Sissel Kleivdal H.
No way. This is it Knut S . Det 'perfekte' er kjedelig!;))
Toril S.
Hei Sissel!

Så flott bilde, likte alle versjonene! Har snoket rundt og sett på bildene dine, jeg liker kjempegodt stilen din, og synes du tar flotte bilder!

Hilsen Toril
Sissel Kleivdal H.
Mange takk Toril.-

Mvh
Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu