- Vakre Rosendal -
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde32.9mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1029645} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
SveinM M.
Flott i Rosendal, ja! Liker fargene, her! :)
Walter S.
Meget kledelig format til motivet. Naturen er vakkert nå med mye grønt og selv løvetanna gir ekstra løft til et bilde - som her! Den røde låven gjør seg godt inn i mellom alt det grønne. Rene og fine avslutninger på alle 4 billedkanter!
:o)

Lav skydekke i bakgrunnen varsler om værskifte?

Mvh,
Walter
karin s.
Tredimensjonalt nesten Arild, ja det er vakkert hos deg,veldig fine linjer gjennom hele bildet som bryter og gjør bildet spennende å se på. Liker det tredelte motivet og fargene.både vilt og vakkert,natur.....
John O.
Det er et flot billede, med mælkebøtter på marken.
Udsigt over husene og fjorden.
Fine farver og dybde.
Mvh. John
Ingrid Milly L.
Flott landskap i fine farger dette!
mvh. Ingrid Milly
Anders S.
Praktfullt og meget vakkert!
Flott komposisjon!
Hilsen Anders
Hans Petter S.
Ble fint dette ja! Flotte farger, både på enga og på husene! Spennende skyer på himmelen! Her viser du landskapet på en utmerket måte! Dette liker jeg!
Jostein S.
Hei
Flott landskap
Løvetannen gjør seg godt med sin lyse farge. Den lyser opp i landskapet selv om mange ikke er så begeistre for denne planten
Jostein
Trygve B.
Stemmer, der er fint på denne tiden. Flott utsnitt og gode kontraster. Velkomponert.
Hans Rich. A.
Flott motiv. Godt oppbygd og god dybde. Fint med enga i forgrunnen. Vegene gir fine linjer som allerede nevnt. Og spennende himmel.
Mvh Hans Richard
Jan G.
Jeg slutter meg helhjertet til alle superlativene og så har jeg et spørsmål til deg: Vet du hvor stedet "Gjerde" ligger i forhold til dette motivet?
Mvh Jan
Arild T.
Takk til Svein M., Walter, Karin, John, Ingrid Milly, Anders, Hans Petter, Jostein, Trygve, Hans Richard og Jan for oppmuntrende kommentarer!

Jan: Jeg er ikke fra Rosendal, men bor i Sogn, så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med hvor stedsnavnet Gjerde er. Men har en kamerat i Rosendal og vil spørre han ved anledning. Kontakter deg hvis jeg kan gi deg noen oppplysninger om dette.

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu