Konsentrert
Bilde tatt fra en skatepark 2010
Konvertert til svart/hvitt og enhanced litt for å øke kontraster. Ser nå at jeg ikke fikk justert photo tekst dit jeg ville. Men lar det være som det er for ikke å ødelegge antall bilder pr uke. Tekst i bilde skal egentlig være midtsilt mellom bena og kanten av bilde. Eller vil jeg kommentere at jeg vet at bildet ikke er av beste kvalitet iht oppløsning. Men dette ble tatt i 2010 da jeg var på et fotokurs. (har redigert det nå i 2015).
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger35
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1027618} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Henning S. P.
Fanget i rett øyeblikk med luft mellom gutten og brettet, og med et konsentrert uttrykk i ansiktet. Lyset kommer fint inn bakfra og lyser opp konturene, og bidrar til et spenningsfylt bilde. Jeg liker dette godt.

Skal man pirke, og det heter jo bildekritikk, så synes jeg det er litt uheldig hvordan brettet ble klippet og skyggen fra boksen bak går litt i ett med beinet til gutten. Mulig at et litt lavere kamerasynspunkt ville rettet opp det siste og også fått bedre frem hvor høyt over bakken gutten er. Men uansett likte jeg bildet og det skilte seg ut som spennende.

Henning
Linn Å.
Takk for kommentaren Henning.
Og pirking, er jo nettopp det som trengs for utvikling.

Jeg ser hva du mener med klippet av brettet og at beinet går i ett med bakgrunnen. Og når jeg ser på bildet igjen nå, kunne det kanskje ha vært lysnet litt?

Jeg har slettet originalbildene fra min samling, så får ikke gjort noe mer med det bildet. (Rydder opp i bildesamlingen min, og bildene fra fotokurset var en av mappene som ble slettet da jeg ikke så den store verdien av å ha dem liggende.)

Pga personvern, er bilder av folk noe jeg ikke legger ut, med mindre jeg har fått tillatelse og siden de fleste rundt meg som jeg tar bilder av ikke liker det, får jeg veldig få bilder jeg kan legge ut for konstruktiv kritikk . Så dette vet jeg ikke helt om er innenfor rammene eller ikke. Det ble vel og merke tatt på en offentlig plass så derfor tok jeg sjansen på at jeg ikke trådde over en grense.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu