En titt ut av vindu!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-04-23 18:09:03
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger49
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1027563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tonja H.
Dette er et bilde/motiv med bra potensiale til å bli bra! Men sånn som det er nå synes jeg d blir litt rotete. Hva med f.eks å flytte ståsted slik at HELE eller i alle fall mer av d røde huset viser i en av de fire rutene?
Roar K.
Fint utsnitt og komp.
Jeg liker at du har brukt skrå vinkel og ikke rett på for de skrå linjene - spesielt oppe og nede gir god spenning i bildet.
Det gamle ljåbladet i den ene ruta bryter fint.
Anbefaler at du holder deg under 900 pix. i høyden på bildene du presenterer her for ellers må folk scrolle for de færreste kjenner til at å taste F11 i øverste rad på tastaturet gir fullskjerm med luft over og under.
Sjøl bruker jeg 850 pix. som max høyde og 1260 pix i max bredde på de sidene jeg legger ut unntat på sider som skalerer bildene ned automatisk.

Roar
Hans Petter S.
Takker for konstruktive kommentarer her Tonja og Roar! Har lagt til en versjon til etter at dere kommenterte!

@Tonja: Det er fint å få slike tilbakemeldinger. Her på dotten har mange (deriblandt meg selv) for lett for å kommentere bildene vi liker veldig godt og skrive bare positivt! Det er viktig å få slik feedback også, så det setter jeg stor pris på. Dette motivet er nå 120 mil unna, men til sommeren skal jeg tilbake, da skal jeg forsøke motivet på nytt med din kommentar i bakhodet!

@Roar: Godt å høre at du liker bildet! Størrelse på bildet er noe jeg ikke har tenkt så mye på, så det er fint at du skriver litt om dette. Som alltid, merker jeg meg dine ord;)
Tonja H.
Av disse to versjonene likte jeg d i farger best. Man mistet litt av den fine stemningen med d røde huset når d var i brunt.
(Er littebitt skummelt å gi tilbakemelding på bilder man ikke er tilnærmet 100% fornøyd med. Men det er slike tilbakemeldinger JEG ønsker å få selv, for å bli bedre og kanskje begynne å tenke litt annerledes. )
Harald N.
Her likar eg originalen med det røde huset i bakgrunnen. Litt mystisk.
Mvh Harald
Arild T.
Flott bilde som minner om fordums tid.Den gamle vinduskarmen med spindelvev ,fluer, ljåbladet med låven som bakteppe skaper en spesiell stemning og minner om det som en gang var. God komposisjon og flott dokumentert!

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Et fint tilbakeblikk da ljåen var i daglig drift
Husker jeg som guttunge våknet til fars ljåkvessing. Det var en egen melodi somen bare kantenke tilbake på
De kunne kvesse ljåene, hver på sin måte. En "sang"som kunne høres på lang lei
Jostein
Hans Petter S.
Takker for alle kommentarene! Ljåbladet, det bare stod der. Regner med at det har stått der i rimelig mange år!
Sissel Elisabeth H.
Liker spenningen på hva mer som befinner seg både ute og inne. Fint lys og detaljer. Ljåen og uthuset er et godt trekkplaster for øyet.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Hans Petter S.
Tusen takk for hyggelig kommentar Sissel Elisabeth!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu