Kylling
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102672} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trond H.

Beklager, ser ikkje kvar du vil med dette motivet utover en avbildning av fortærte kyllingbein. Skal du formidle noko med dette innhaldet ville eg satt det i ein annen kontekst. Nå er det bare forferdeleg intetsigende for meg.

MVH TH
Otto V.

Hei Bjarne.
Her har du tatt et bilde av kyllingbein ser jeg.
Eller vinger kanskje?
Har flere spørsmål ang.bildet.
Har du spist alt dette selv?eller var dere flere?
Siden det er minimalt med kyllingkjøtt igjenn på restene går jeg utifra at det smakte særs godt.
Det er en fin dybde i bildet.
Ov.
.
Bjarne B.

Kanskje vanskelig å forstå dette kyllingbildet. Men ideen kommer fra en forestilling hos Clouds Dance Theatre, hvor jeg har gjenskapt en situasjon med Yi-Hui og Mei-Ling. Og Otto, dybde er jo hele vitsen her.

Trond, du mener at bildet er intetsigende. Er du bare sur for at jeg ikke likte ditt uryddige bilde fra vielsen i kirken?
Trond H.

Hei! Nei tvert imot, Bjarne, din tilbakemelding på bildet i kirken satte eg stor pris på. Det var en grunn til at eg satte meg på rødt, og det var fordi at eg forventet ærlig og direkte kritikk. Derfor var det informativt for meg når du da opplyste om at mitt bilde ikkje traff deg, det var overhodet ikkje noko galt med den kommentaren.

Er mulig at eg var litt krass i min kommentar til deg, men eg var bare dønn ærlig, og påpeikte at for MEG var dessverre ikkje bildet så innholdsfullt (slengte til og med inn en ''beklager'' der, som du ser.. :-) ). Mulig at du hadde bakgrunnstanker og ideer om bildet, men de nådde desverre ikkje fram til meg. Dette bildet er i utgangspunktet ikkje et som eg ville ha kommentert i utgangspunktet, men eg satte meg ned og bestemte at eg skulle gi alle bilder med null kommentarer en kommentar. Deriblant ditt. Det er en inflasjon i rødmerking her på dotten, og det kan ha vært at eg i farten ikkje registrerte at du ikkje har valgt nivå. Uansett vil eg påpeike at det ikkje var noko vondt meint, men min subjektive oppfatning av bildet (på samme måte som du har din subjektive oppfatning av andres) Vær gjerne velkommen inn på mine bilder og kommenter, men forventer alltid av meg sjølv og andre, at de faktisk mener det de sier her på dotten. Kan være at du har misforstått intensjonen bak min første kommentar, men bildevendettaer her på dotten er noe eg har lite til overs for, og det vil du nok aldri sjå fra meg heller.

MVH TH
Bjarne B.

Takk Trond. Godt å høre. Forstår at den noe dype tanken bak bildet var vanskelig å forstå.
Liker tanken din om å gi bilder med null kommentarer en kommentar. Fortsett med det.

Mvh & :-)
BB
Otto V.

Hadde tenkt tanken om kommentar til bilder uten kommentar,men da blir det til at jeg vil gi kommentar til bilder med bare en kommentar.
Da vil jo alle få minst to kommentarer.
Har du BB noen kommentar til dette?
Ov.

Bjarne B.

Nei. Egentlig skulle denne kommentaren ikke ha stått her, men da ville du ikke ha forstått at jeg ikke hadde noen kommentar. Enkelt?
Otto V.

Et flott bilde av julekyllinger nå i romjulen.
Bildet ditt er så skarpt og fint at jeg skjelver over hele meg.
BB ønsker deg en vakker jul,med et budskap om fred og fordragelse med 17
kanner rom som du stjal fra fosenferja,som ikke serverer svele.
Dette er vel litt mye for deg å svelge akkurat nå.
Ov.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu