Hendelser
Utstyr
  • Canon EOS 1000
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji professionalNPS
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10267} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Hans- Georg S.

Ser nesten ut til at vedkommende har blitt angrepet av en eller annen ''hudsykdom''. Den ''karrige'' fargeskalaen forsterker intrykket. Ganske bra gjennomført.
Fint å ha dukkene til barna som modell! ;-)
Eirik V.

Er det en dukke ? Turte nesten ikke å se på det, og langt fra kommentere det. Og jeg er enig i at det er godt gjennomført.
Ann Katrin S.

Flott bilde
Jeanette L.

Nydelig bilde. Flott lys, bildet er vakkert, skremmende og uvirkelig.
Jeg så absolutt ikke at det var en dukke!
Kjempebra bilde!!(av noe så enkelt!!)
Jeanette:-)
Avsluttet .

Enig med JL. Pent samtidig som det er ''skremmende''.
mvh/MR
Tina E.

Jeg har jobbet en del for å få til dette bildet, og intensjonen min var å lage et bilde som både er vakkert og avskydelig. Som jeg har kommentert under andre av mine egne bilder, synes jeg kombinasjonen ''styggvakker''/det vakre satt opp mot det ubehagelige er interessant.
Carsten A.

Meget pent gjort, med fint lys, og eiendommelige og nærmest gjennomsiktige hudtoner, ser usunt ut. For egen del kan jeg imidlertid ikke se at dette på noen måte er skremmende, stygt, avskyelig eller ubehagelig, men bildet blir jo heller ikke dårligere av den grunn.

Forøvrig: I Solør betyr ''styggpen'' særlig vakker!
MVH CA
Jan Rune B.

Skikkelig skummelt bilde.
Bra fargenyanser, som understreker ''det kalde''.

JRB ::)
Torbjørn V.

Bra. Kult bilde!
Dag N.

Det funker for meg også.
Lekkert/ekkelt...
Jan Espen T.

Dette var bra. Er ny på ''nettet'', og imponert over hva du har i ''mappen'' din.
Du skiller deg klart positivt ut!!!!!MVH JET
Egil O.

Meget bra! Bildet av den skadede hånden drar effektivt tankene videre innover! Hva skjuler seg der?
Dyktig gjort!
Aleksander J.

Ville nesten trodd du har boltret deg på likhuset.
Godt gjennomført og i god overenstemmelse med intensjonene du legger til grunn.
Jeg ville om mulig kanskje gjort fargene (enda) kjøligere.
Tina E.

Takker for alle konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger. Jeg prøver å bygge en serie med bilder som omhandler ''ubehageligheter''/det vakre satt opp mot det avskydelige, og dette bildet skal inngå i den serien (sammen med bla bilde nr. 3148 og bilde nr. 11271).
Det er mulig jeg endrer litt på bildene underveis, jeg får se. Jeg vil legget til at foto.no er et veldig greit sted å legge ut bilder for å sjekke om folk oppfatter intensjonene bak bildet (eller om man har bommet helt !)



Aleksander J.

Jeg istemmer det siste du nevner. Man blir aldri ferdig med et bilde. Jeg har alltid mine egne oppfatninger om mine bilder, men er aldri sikker på om mine oppfatninger stemmer overens med øvrighetens. Dessuten ser en seg alltid blind på ett eller annet, og andre, som ikke har et subjektivt forhold til bildet, vil alltid kunne påpeke det ene eller det andre ved bildet enten det gjelder det rent tekniske eller budskapet.
Man får ikke utviklet seg videre uten innspill fra andre.
Likevel skal man sortere ut andres meninger i den grad man er bevisst sitt eget arbeide. Skal man bevare sitt eget uttrykk og særpreg, må man stå imot presset fra allmenheten og klare å filtrere konvensjoner og innøvde tolkningsmønstre. Uten dette får man ingen utvikling eller fornying.

Tina E.

Jeg istemmer alt du skriver i kommentaren ovenfor, og er selv også overbevist om at man må ''ha tunga rett i munnen'' og være bevisst hva man gjør for å unngå kommersialisering og/eller stagnasjon.
morgan s.

Herlig rysende bilde. Flott med det myke og kalde lyset.

mvh morgan
Balslev C.

Stemningsfyldt billede, jeg kunne godt tænke mig at se mere, hvis du lavede en serie. Det leder mine tanker hen på den canadiske fotograf Floria Sigismondi, som indrager ''Dollparts'' i mange af hendes billeder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu