Vår i Indre Østfold
Motivet er tatt østover mot Sverige og viser fra venstre ny trase av E18, veien ved siden av er gamle E18, deretter ses tårnet på Hærland Kirke. Industriområdet til høyre er Ramstadsletta utenfor Mysen. Bildet er tatt fra Høytorp Fort. 21 Mars 2015.
OK etter min mening. Kanskje litt rot i forgrunnen, men det var ikke til å unngå siden det er vår. Jeg tok et kutt på himmelen for å oppnå bedre dybde i bildet.
Utstyr
  • SONY SLT-A77V
  • DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM
  • Brennvidde40.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • AnnetISO 400,Ingen blits.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1025959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Walter S.
Flott oversiktsbilde som viser mye landskap. God teknisk kvalitet og naturlige farger. Bra skarphet. Du opplever det samme som mange av utsiktspunktene her i Østfold - det gror igjen med kratt og småtrær. man skulle nesten hatt med en stige!
;o)

Slike oversiktsbilder i panorama-format har en tendens til å bli "litt i minste laget" p.g.a. størrelsesbegrensningen på max 1280pix - skulle nok vær mulig til å øke denne snart?

Mvh,
Walter
Vidar Magnus J.
Mange takk for fine kommentarer, Walter. Her hadde jeg den beste utsikten, Da jeg kom til avsatsen mot Mysen var utsikten hindret av trærne. Men vi har slike tilstander på flere av utsiktspunktene rundt i Buskerud fylke også.

Jeg er enig angående pixler, slik utviklingen er på multimedia og dataoverføring burde det snart bli fremgang her også.
Anders S.
Jeg liker slike bilder som dette! De er rett ut og meget ærlige! De gir oversikt og vi som ser bilde, får fullt utsyn over hele ramma! Nydelig horisont! Hilsen Anders
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Anders. Jeg jobber nattskift denne uken, så det tar litt til å tilbakemelde. Hyggelig at du liker bildet..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu