New York 2014
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-03-09 10:49:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2015-03-11 07:53:31
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D DIGITAL
  • 50.0 mm
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1025189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Roger K.
Har du tenkt på å croppe dette til høydeformat? Jeg syns det hvite feltet på høyre side er forstyrrende, men kanskje du bare kan klippe det bort...?
Henning S. P.
Takk for kommentar Roger. Jeg lastet opp en versjon med litt annet utsnitt. Var det noe slikt du tenkte på?

Personlig likte jeg egentlig den hvite buen forran, men ser at det kanskje blir enda renere uten.

Henning
Roger K.
Jepp, for meg ble det mye bedre. Nesten rent grafisk og en god del roligere. Jeg syns også linjene kommer bedre til sin rett.
Henning S. P.
Tusen takk Roger! Jeg må se litt mer på det selv før jeg er helt sikker på hvilken versjon jeg liker best. Ser nå at jeg burde ha lyst opp høytonene i v2 litt før jeg la den ut, slik at det blir litt høyere kontrast.

Henning
Roar B.
Liker ofte slike forstyrrende elementer som kan være med å skape uro, bryte med det forventete. Slikt gir spenning og engasjement og det er viktig.
Så langt velger jeg nok originalen som min favoritt. Mer bevegelse i linjebruken her i forhold til utsnittet i versjon 2 som for meg ble noe statisk. Men den går an den også, bevares..
Roger H.
Den "irriterende" buen på høyresiden må være med synes jeg da den gjør mye for bildet. V2 synes jeg blir litt for fin egentlig.
Henning S. P.
Tusen takk Roar og Roger. Godt å se at flere likte buen, jeg synes den skal være med for å skape dybde og litt ekstra form. Og jeg synes det er bra sagt Roger - det må ikke bli for pent heller...

Henning
Pål M. S.
Har jo sagt mitt i et annet fora, men v2 var ny for meg. Synes den ble litt kjedelig, da spenningen forsvant med buen i høyrekant. Hadde vært gøy og se en "brei" versjon hvis det er mulig......
Henning S. P.
Takk Pål, selvsagt skal du få en brei versjon...

Henning
Roger H.
Ser du har en v3 her. Jeg liker nok den best. Synes den er mer spenstig men alikevel roligere å se på, så da går jeg for den.
Pål M. S.
Det ble tøft, Henning. Gøy når en kan lage flere gode versjoner. Tyder på et godt utgangspunkt:-)
Rune B.
Dette likte jeg Henning! Og jeg går for originalen. Gir beste balanse å ha personen entredjedel til venstre. Liker godt slike "se inn på" bilder hvor det er noe i forgrunnen, gir en fin komposisjon og fin grafisk effekt.
Henning S. P.
Tusen takk Roger Pål og Rune. Jeg synes Pål sitt forlsag om breddeformat var godt - ble et litt annet bilde, men kanskje ble personen litt for sentrert, jeg hadde nok komponert det noe annerledes om jeg hadde vært der igjen for å ta bildet på nytt - fått med litt mer av forgrunnen og personen litt lenger ut til venstre. Derfor heller jeg kanskje mot orginalen selv.

Henning
Jan G.
Variantene var hver for seg interessante og gode komposisjoner. Jeg mener at jeg har vært på dette stedet for mange år siden: Guggenheimmuseet? Det er jo i seg selv et spennende fotomotiv på grunn av den uvanlige arkitekturen, for ikke å snakke om det museale innholdet.
Mvh Jan
Henning S. P.
Det er godt sett Jan. Guggenheim ja, utrolig stilig arkitektur, og veldig interessante utstillinger når jeg var der iallefall.

Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu