Morgenrush på Brua
Kald vintermorgen på Øvre Sund Bru i Drammen ca 30 miutter før soloppgang. Et område som er under utvikling fra industri til til boliger og næringsbygninger. Strømsgodset Kirke i bakgrunnen.
Nærbilde av den gamle slitne fabrikkbygningen midt på bilde kan ses i min bildeprofil "forlatt industribygning" : http://foto.no/i/1019781, og Strømsgodet Kirke på mitt bilde "Solnedgang på Sundhaugen" http://foto.no/i/1000049
Utstyr
  • SONY SLT-A77V
  • DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM
  • Brennvidde26.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • AnnetISO 100, ingen blits. Tatt på stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1024966} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anders S.
Fartsfylt og flott bilde med nydelig lys! Jeg liker slike bilder som dette godt, de skildrer hverdagen på en god måte! Hilsen Anders
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode og hyggelige kommentarer, Anders. Dette området var et rent industriområde tidligere med bl.a. 3 papirfabrikker, 1 gummivarefabrikk, 2 trelasthandlere og 1 pølsemaker (som holdt til i det gule murbygget til høyre i bildet), diverse småindustri og flere arbeiderboliger. En fabrikk som produserer pumper og rørsystemer er fremdeler i drift på området, men mye av det gamle er revet og erstattet med et nytt bydelsentrum med boliger, forretninger, høyskole og div. kontorbygninger. 5 meter til venstre (utenfor bildet) er det nå et nytt bygg under oppføring. Det blir spennende å se hvordan området ser ut om et par år siden det er planer om å utvikle området videre vestover mot Gulskogen. :-)
Hans Rich. A.
Enig med Anders. Passe lukkertid som gir trafikken bevegelse. Og flott morgenlys og god komposisjon. Mvh Hans Richard
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode og hyggelige kommentarer, Hans Rich.
John O.
Det er et dejligt billede, med det fine lys og farver, lige før solen står op!
Mvh. John
Vidar Magnus J.
Mange takk for hyggelig kommentar, John.
Jostein S.
Hei
Fint med rød bekledning! (Røde lys både her og der)
Jostein
Vidar Magnus J.
Mange takk for hyggelig kommentar, Jostein. Det var kaldt denne morgenen og godt med en kopp kaffe på et konditori like i nærheten etter fotograferingen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu