Langenes kirke
Denne kirka har sin opprinnelse så langt tilbake som på 1500-tallet, og er den enldste kirka i Vesterålen. Dette bildet ble tatt ei stund etter solnedgang forleden, derav lyset på himmelen.
Bildet inngår i albumet Vesterålen -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1023375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjarne Emil T.
Hei Fred.
Kirkebygget skaper ro. Fint lys.Kanskje litt beskjæring i forkant, og fjern støtten til venstre. Bilde balanseres med den røde hytta. Strømledningene kan oppfattes symbolsk.
Mvh Bjarne Emil
Fred Åge H.
Hei Bjarne Emil;)! Takk for tilbakemelding! Når det gjelder de beskjæringene du nevner så måtte det vært gjort i det bildet ble tatt, særlig den med støtten. Dersom en slik beskjæring blir gjort i ettertid så vil ikke linjene fra strømledningene komme inn fra hjørnet oppe til venstre, men mer mot midten. Det vil forstyrre komposisjonen i blldet etter min mening. Men jeg tenkte på det mens jeg tok bilder av kirka og tok noen bilder litt nærmere. Da mistet jeg imidlertid litt av omgivelsene rundt og det fine lyset;)!
Bjarne Emil T.
Du trenger ikke å beskjære. Bruk distort i photoshop. Da vil du samtidig trekke kirkeveggene mer i loddlinje. Kirkebygget luter litt mot høyre, som du sikkert ser.
Mvh Bjarne Emil
Anders S.
Meget vakkert! Flott kirke og et storslått landskap! Nydelig lys!
Hilsen Anders
Arild T.
Godt bilde i et flott lys. Passende med strømlinja som hentyder kontakt "oppover" mot høyere makter.

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu