Is
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • 70-200mm 2,8
  • Brennvidde170.0mm
  • Blenderf/14
  • Lukker240s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1021830} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jarle S.
Tiltalende og knallbra bilde av isplata , med duse og fine farger. Den laange lukkertiden får hovedelementet til å sveve. Det er en fin tid for isbilder nå. Dette likte jeg godt.

Mvh
Jarle
Sissel Kleivdal H.
Et meget vakkert, 'isbilde' i blåtoner...
Nydelig utført!
/Sissel
Roar B.
Har bladd litt tilbake i “albumet” ditt Christian og ser du har bidratt med masse flotte bilder. Spesielt isformasjonene kombinert med lys og farge syns jeg du lykkes med på en spennende måte. Slik som her der linjene svøper inn denne gjenstanden (som for meg være hva som helst) og skaper inntrykk av nærmest vektløshet. Lyst på ene siden, mørkere på den andre og så dette kontrastfylte midtpartiet som gjør at hovedmotivet formelig svever på en pute. Har ennå ikke klart å finne slike blåtoner som her. Imponerende nyanser. Mvh Roar
Jon K. E.
Nydelig!
Den lange eksponeringen funker bra:

mvh
Jon
Geir K.
Som et smykke,!..et meget fint et sådan. :-)

Geir
Walter S.
Veggmat!
:o)

Mvh,
Walter
Oddmund K.
Lekkert!!
mvh Oddmund
Oddrun B.
Meget vakkert.
mvh Oddrun

Arve E K.
Eit utsøkt vakkert bilde. Fløyelsmjukt med fine fargar og nyansar.
-Arve
Roar K.
Denne synes jeg så ut som en flygende stein med det samme, men får vel tro deg på at det er is hvilket kanten nærmest også tyder på.
Antagelig ville jeg plassert den litt lenger mot venstre og gitt mer inntrykk av at den seiler fra venstre mot høyre inn i flata slik jeg har gjort med diverse ting av både stein og sopp.
Men funker så absolutt slik også.
Flott utført etterarbeid her.
Skyggen som strekker seg fra foran og innunder hovedmotivet og videre for å munne ut på høyre ramme skaper spenning og øker følelsen av at motivet er på vei fra venstre mot høyre om enn i noe annen retning enn nevnte skygge.

Roar
Roar B.
Roar K. : Bare en liten kommentar til dette med bevegelsen i bildet; der du føler at isklumpen er på vei fra venstre mot høyre og at den aktiviteten kanskje også bør forsterkes ytterligere.
Jeg syns fortsatt linjene, mønsteret og fargene rundt er det som egentlig skaper denne flotte illusjonen om bevegelse. Og at hovedmotivet fortsatt bør stå der det står - på stedet hvil. Kontrasten mellom disse to ytterpunktene er etter mitt syn den viktigste delen av fortellinga og som dessuten forsterkes ved isens midtstilte plassering i bildeflata.
Mvh Roar B.
Agnar H.
En klump sølv som omgir seg med blåtoner i alle retninger. Lekkert på alle måter. :-)
christian m.
Tusen takk til dere alle fir flotte tilbakemeldinger.
Mvh Christian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu