skråblikk
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1021497} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut R.
Kjempefint situasjonsbilde hvor det oppstår en spenneng mellom mannen som ser og paret som passerer forbi. Jeg blir nysgjerrig på hva som fanget blikket til både den gamle mannen og damen. Hennes mann ser ut til å ha liten tid og skynder seg videre mindre interessert.
Knut Georg F.
Takk for god kommentar. Situasjonsbilder kan ofte gi mer liv til et foto når man gir seg litt tid.
Mvh Knut
Roar B.
Syns det går mye på repeat av emnevalg her på dotten. Endeløse rekker av solopp - og nedganger, fjell og vidde, vann, sjø, båt og mast. Eller uttrykk som pakkes inn i glorete fargespill for å forsterke budskapet. Gjentagelser og atter gjentagelser..
Derfor ofte mer spennende og lærerikt å bla seg bakover i historien, slå et slag for det 'enkle' som kan stå alene og allikevel ha nok kraft i seg til til å engasjere, provosere, ha evnen til å vare.
Knut's bidrag her syns jeg er et godt eksempel i så måte.
Et "skråblikk"
på et hjertesukk..
Knut Georg F.
Takk for kommentar og skråblikk Roar. Foto.no har nok dessverre bikket over seg til å bli mer en foto-blogg, enn en side for bildekritikk.
Mvh Knut
Roar B.
Ja, kanskje derfor også viktig på ny å minne om nettopp dette, i det du skriver i din personlige 'medlems- presentasjon':
... Liker kommentarer som angår fotografiet, mindre glad i bruk av foto.no som takkforsist-, helse- og værmeldings-utveksling. Dette er for tiden dessverre ikke lenger et forum for bildekritikk. Det skyldes at et fåtall brukere pøser ut bilder som kanskje hører hjemme i et rent bildegalleri, i blogger eller på facebook, og kanskje aller helst i en privat harddisk. Virksomheten sementeres ved at flere brukere henger seg på trenden og gjensidig kommenterer hverandres hverdagsbilder med superlativer og "likes":-(
Håper på en endring...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu