Bildet inngår i albumet Blomster i alle variasjoner -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 60 mm Micro + Soligor 25
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tone B.

Hei Eli,

Har ikke så mye å si her jeg bare: utrolig nydelig!!!!

mvh Tone
Tor Erik S.

Hei!
Dette var et vakkert bilde, jeg er litt nysgjerrig på utstyret du har brukt på dette bilde ( har selv D70 ). Er litt grønn ennå!! Så jeg lurer på om du kan anbefale meg noe i denne sjanger...
Blir engasjert når jeg ser så gode bilder. :-)
M.v.h. TE
Trond H.

Meget flott bilde, fint avstemte tonevalører. Fargene flyter fint over i kvarandre, tidvis litt for mykje nesten, og det kjem nokre litt merkelege overganger (som på bladet til høgre). Men slikt er berre pirk på eit flotters bilde som dette.

MVH TH

PS:

TES, Her er det nok objektivet som er den utslagsgivende faktor for eit slikt bilete. D70 er berre med og henter ut det beste som objektivet kan prestere ;-)

DS
willy m.

PHUU.. faller igjennom med diskusjoner om linser, d70 og d10 osv...er og blir billedkunstner og visuell photokunstner..er 120 prosent amatør mht teknikk men har drevet som kunstner i over20 år og mener meg erfaren i visuelle uttrykk og komposisjon, palett osv.. vil prøve og si noe utifra et kunstnerisk syn,men kommenterer bare bilder som har en hensikt... dette har for meg en hensikt. Hensikt kan være mye..noen vil dokumentere en hendelse og gjør dette veldig bra andre vil si noe med bildet sitt..også..ditt bilde viser en blomst..nokså vanlig blomst i utgangspunktet og det er vel nettopp her forskjellen ligger mellom å formidle hvordan blomsten ser ut og hvordan blomsten føles....du formidler følelse med bildet og det er bra og det viser du synes jeg ved å gjøre deler av den til et varmt fargeemosjonelt uttrykk..phhu ble mye vanskelig? håper du tar det som en positiv tilbakemelding for det er det ment å være:)) er bare litt mye engasjert i at som en her på dotten sier..'' man lager bilder gjør man ikke ??man går da ikke bare rundt å tar dem?? mvh willy
Steinulf L.

Vellaget. Godt plassert skarphetsplan
Avsluttet .

Herlige og varme farger. Likte at den fyller opp helt ut i kanten av bildet.

svenn
Ann F.

Fine fargevalører, varme og rike. Gjentagelsen av det grønne på to steder gjør seg godt.
Er litt usikker på om stilken kanskje er litt vel lang, dvs. en liten beskjæring nedenfra?
Mvh Ann
Inger Anne Maritsdotter V.

Veldig , veldig vakkert ;-)
-IAV-
Inger-Lise S.

Et delikat bilde med lekre farger! Likte dette godt.

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu