Oktoberstemning..
Bildet er tatt i Lofoten (Utakleiv)
Bildet inngår i albumet Lofoten -
Utstyr
  • Nikon D600
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker0.6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1019662} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hans Rich. A.
Nydelige bilde dette her. Alt stemmer med lys, eksponering, utsnitt og komposisjon.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Vakkert, vakkert og skarpt fra ende til annen med "verdens beste" objektiv:) Formatet/utsnitte,t stramt og konsentrert med hovedvekt på forgrunnen. Kan ikke helt forklare hvorfor, men synes "fjellet" oppe til venstre forstyrrer litt i komposisjonen din. Tror jeg ville forsøkt meg med litt mer eller mindre av det, men kunne være artig og høre din egen mening om det:)
tom mamen b.
gyllent og flott, meget vakkert malisk bilde dette.
John O.
Det er et smukt billede, med fine gyldne farver og lys.
Dejlig effekt af lukketiden.
Mvh. John
Anders S.
Dette er rett og slett helt perfekt nydelig, vakkert, praktfullt.
Utrolig kjempebra, dyktig utført!!
Jostein S.
Hei
Beundringsverdig vakkert
Jostein
Frode K.
Jeg synes alle bildene som du har lagt ut her på foto.no er meget bra så hva skal jeg si om dette det er eksepsjonelt bra det også.
Fred Åge H.
Tusen takk for så mange flotte tilbakemeldinger;)! Til Kjell; det er vanskelig å kutte bort mer av fjellet oppe til venstre uten at det går kraftig utover komposisjonen i bildet. Tar man mer bort av venstre bildekant så forsvinner deler av stranda og havet som er i ferd med å trekke seg tilbake. Å ta mer av høyden er ikke mulig. Personlig synes jeg at det at fjellet faktisk er der, er med på å heve bildet. Dette er jo et klassisk solnedgangsmotiv som vi ser millioner av, men ofte fra mer eksotiske strøk hvor fjellandskap nært kysten er mer sjeldent.
Sissel Elisabeth H.
Tommelen opp, dette ble flott!

Mvh,

Sissel Elisabeth
Dag Tore ..
Det fine ,lyset,miljøet og, landslapet er et topp resultat av dyktig kameraføringe! Topp resultat detter; Fred! Ps Savner slike gode bilder her på " dottet" / DAG
Dag Tore ..
Det fine ,lyset,miljøet og, landslapet er et topp resultat av dyktig kameraføringe! Topp resultat detter; Fred! Ps Savner slike gode bilder her på " dottet" / DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu