Oslo 2014
Bildet inngår i albumet Oslo slik jeg ser det -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1018684} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rune B.
Det likte jeg Henning! God komposisjon, fin symmetri og dybde mellom klar person i forgrunn og uklar bak. Og så har du fått, noe som ofte bare irriterer, søppelkasse og askebeger til å bli en integrert og fin del av bildet. Og bildet gjør seg godt i farger, fint med treet over som rammer det hele inn. Bra!
Kristinn G.
Enig med mye av det Rune sier. Hadde vært morsomt med fokus på bakgrunnen og "doff" av forgrunnen. Rax bruker ofte det med godt resultat
Henning S. P.
Takk for fine kommentarer Rune og Kristinn.

Erger meg nå over at jeg ikke tok meg tiden til å også ta et bilde med fokus på damen i bakgrunnen. Det hadde vært artig å sett hvordan det ble, og jeg ser for meg at de to bildene ville stått fint ved siden av hverandre. Rax er en meget spennende fotograf, jeg tror at jeg og mange andre kan lære veldig mye av ham.

Henning
Knut R.
Dette likte også jeg. Fin komp og de to personene på hver sine benker og begge samtale på sine mobiler (kanskje med hverandre? ;-)) og bruken av skarp/uskarpt gjør dette meget severdig. Bladene i forgrunnen og blomsterkassen i bunnen bidrar til en fin innramming av bildet. Og søppelkassene bidrar til en god balanse.
Henning S. P.
Takk for det Knut!
Sissel Elisabeth H.
Flott komposisjon med følelse av symmetri. Fin innramming med bladverket, og bildet gir oss fritt spillerom på samtalenes innhold. Rolig og avslappet samtale i bakgrunn og muligens noe mer anspent i forgrunnen. Morsomt og godt sett.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Henning S. P.
Tusen takk Sissel. Det var hyggelig å se at dette bildet ble såpass godt motatt.

Henning
Roar B.
En velkomponert situasjonsrapport ute på gateplan anno 2014. Der det første som slår meg er ordet kommunikasjon. Eller skal vi heller si.. mangel på sådan? Vi lever jo i et stadig mer teknologisert samfunn. Nye elektroniske duppeditter popper opp i enorm fart og sørger for at vi hele tiden skal være tilgjengelige via trådløst online. Hva så med de nære menneskelige relasjonene midt oppe i alt dette? Den gode samtalen som vi alle behøver, ansikt til ansikt; vil den mer eller mindre forsvinne i vår elektroniske iver?

To personer ytterst på hver sin benk. Opptatt på hvert sitt hold. Så nære men allikevel så langt i fra. Et speilbilde på vår egen tid, vår sivilisasjon, vår skjebne. Tenk hvordan motivet hadde forandra karakter med flere sittende på de samme benkene. Ivrig opptatt med å prate, gestikulere, være delaktige i en virkelighetsnær samtale som ikke bare gir liv men også sprer varme. Mvh Roar
Henning S. P.
Tusen takk Roar. Veldig glad for kommentaren din. Tolkningen din er akkurat som jeg hadde til formål, og det er godt å se at budskapet kommer frem til betrakteren. Spesielt det at de sitter så langt fra hverandre som mulig på de to benkene synes jeg er betegnende.

Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu