Borge kirke i Fredrikstad
Dykk i arkivet:
Borge kirke, tidlig en morgen i høst som var.
http://no.wikipedia.org/wiki/Borge_kirke_(%C3%98stfold)
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8
  • Brennvidde58.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1018444} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten W.
Stastedet var et utmerket valg og høsten riktik tid å ta bildet. Uten blader på treene kommer linjene fra kirkens arkitektur best frem.
Jostein S.
Hei
Et vakkert bilde med nydelige farger
Detaljrikt
Jostein
Jan G.
Nydelig bilde av kirken. Jeg lurer på om den eksepsjonelle skarpheten kommer av kombinasjon godt objektiv/stativ, eller om du benytter noen av skarpingsverktøyene i etterbehandlingen?
Mvh Jan
Walter S.
Takk for kommentar, Carsten, Jostein og Jan!
:o)

@ Carsten: Nettopp. det er derfor man må fotografere kirken, enten om høsten, eller om våren, før løvet igjen gjør adkomsten vanskelig. Kirken står vanskelig til for fotografering, opp på en liten topp, og omgitt av alskens strømstolper og annet teknisk utstyr på forsiden, og veien går 3 meter fra kirkedøren.

@ Jan: Jeg har enkle skjerpings-rutiner (fordi jeg aldri har satt meg inn i det å skarpe opp et bilde på riktig måte - det er for komplisert for meg) og overlater det til et gratis-program, som bare har ett nivå, uten noe som helst finesse eller tekniske hensyn.

Jeg fotograferer også (eller fotograferte før) med mange forskjellige kameraer og mange, ofte gamle og manuelle objektiver, og prioriterer skarphet høy. Personlig så tror jeg at mesteparten skyldes at jeg (nesten) konsekvent bruker stativ og som regel også trådutløser. Skarphet er ikke vanskelig å oppnå, men det krever en del forberedelser, tid på location og en del svette med å bære ekstra utstyr!
;o)

Jeg har dog det siste halve året funnet frem til en - for meg - ideell kombinasjon som gir meg mange detaljer, dynamikk og god skarphet. D5300 + denne Sigma ART 18-35mm f/1.8 som jeg nå bruker nesten utelukket, hvis været tillater det. Hverken kamera eller objektiv er værtettet og tåler ikke mye fukt. Til det har jeg en Pentax K-30 med værtett objektiv.
Jeg håper at det kan hjelpe deg litt på vei?
:o)


Mvh,
Walter



Mvh,
Walter
John O.
Det er et dejligt kirke-billede i fine farver.
Mvh. John
Anders S.
Utrolig praktfullt og mektig bilde dette her!!!! Veldig pent lys inn mot veggene. Gode farger og god himmel! Veldig dyktig utført, et godt bilde å hvile øyne på!
Walter S.
Takk også til John og Anders for kommentar!
:o)

Hyggelig at dere liker dette bilde.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu