himmel og jord
Kirkegård på Gåsvær. Senja bak, himmelen over.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1018186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tor Einar K.
Huff, det så kaldt og ødslig ut.

Jeg får ikke struktur og kulør på vannflaten til å harmonere med bakgrunn, tror jeg hadde kuttet det bort for å fremheve gravstedet.
Anders S. H.
Ser på kommentaren din Tor Einar - er ikkje usamd med deg. Biletet vert litt mørkt, men det mørke gjev og fin stemning i biletet. Kanskje fotografen bevisst vil ha med vatn, landskap og himmel.- ser litt på underteksten.
Tor Einar K.
Ja det er ikke et enkelt valg. Dersom jeg kutter fra toppen slik at himmelen blir borte og bildet får et tilnærmet kvadratisk format ser vannet bedre ut i mine øyne.

Skal bli artig å høre fotografens egne vurderinger.
Knut Georg F.
Takk for gode refleksjoner. Var usikker på om dette var presentabelt, men vissheten om at det er en spektakulær kirkegård ute i havgapet har nok pushet bildet frem i køen av mer eller mindre vellykkede bilder. Havet hører definitivt med i mitt hode, men fotografisk sett er det mulig det fungerer dårlig. Kanskje litt mer bølger og skum hadde kledt motivet. Mørkheten sier litt om virkeligheten - vi glir hurtig inn i mørketida, og her var lyset på hell rundt klokka 1400.
Mvh Knut
Harald N.
Enig med Tor Einar si først linje: " Huff, det så kaldt og ødslig ut". Eg har prøvd å kutte over og under, men synes biletet tapar seg, eg held ein knapp på orginalen.

Mvh Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu