Green bottles
Bildet er tatt i et gammelt hus som ble fraflyttet på 70-tallet
Utstyr
  • Nikon D7000
  • 17.0-50.0 mm f/2.8
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker0.5s
  • Nei
  • AnnetBildet er justert i LR og jobbet videre med i Google Silver Efex pro 2
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1017664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Stemningsfullt om glass i glasset. Åringer og elde gjør oss både innadvendte og utadvendte på en og samme tid. Fargene og mørket gjør seg helhetsmessig bra.
Anders S.
Et stemningfyllt bilde med mye historie. Jeg liker også veldig godt flaskene i vinduet og den "halve-bjørka" på den ene siden. Gardinene er også med på å skape en "rom-følelse" De er liksom vitner fra det som en gang var. God dokumentasjon!
Hans Petter S.
Godt jobbet dette! Bildet oser av stemning. Veldig skarpt og fint, med fine farger. Komposisjonen sitter godt! Liker treverket, flaskene, gardinene og vinduet. Kan sies så enkelt som at jeg liker hele bildet. Flott!
Erik L.
Flott stilleben. Nydelig lys og detaljer her.
mvh. Erik
Ivar W.
Knallbra foto!
Jan G.
Godt komponert, flott lys.
Mvh Jan
Oddrun B.
Dette var tøft, flott lys og fine detaljer.
mvh Oddrun
Oddbjørg R.
Liker bildet-lyset.komposisjon og fargene. Men venstre gardin skulle kanskje vært retta litt på....?
Hilsen Oddbjørg
Simen S.
Takk alle sammen! Det var kjekt å høre at dere likte bildet mitt. Ikke ofte jeg har fått så gjennomgående gode tilbakemeldinger :-) Ekstra kjekt er det når jeg selv synes at bildet ble greit å se på.

Grunnet lysforholdene, så vurderte jeg å lage et HDR bilde og tok derfor 3 eksponeringer. Men jeg synes noe av stemningen forsvant da, så jeg gikk tilbake til det bildet som jeg minuskompenserte med EV -1 og dro opp skyggepartiene. For å få mindre utbrenthet i vinduet, dro jeg ned høylys noe, i tillegg la jeg på litt struktur og litt fargemetning. Så overførte jeg bildet til Silver Efex pro, hvor jeg jobbet med farger og selektiv struktur.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu