pappaen min
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-24 21:08:13
    Versjon #2
Utstyr
  • sony dsc-f828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hei Tone! Flott at du har gått så nære opptil pappaen din, når du tok bilde av han. Du har lært deg å gå nærme den du tar bildet av når du fotograferer mennesker, og det er veldig bra!

En ting du kan passe på når du tar bilder av mennesker er å prøve å få med en rolig bakgrunn. Du kan se på bildet ditt at det blir litt urolig når det er to farger bak pappaen din, - det hvite og det røde. Hvis bakgrunnen bare hadde være hvit eller bare hadde vært rød hadde bildet blitt bedre. Det er vanskelig å velge bakgrunn når du skal ta bilder, men det er viktig å passe på det hele tiden, og prøve å finne bakgrunner som ikke forstyrrer det du egentlig tar bilde av.

Håper du forstår hva jeg mente, og lykke til med fotograferinga! Når du er så ung har du mange år på å bli riktig flink. Stå på og knips i vei!!

_margrete_
Inger-Lise S.

Hei Tone! Her har du tatt et virkelig godt portrett av faren din.Det er sylskarpt og tatt i en god vinkel.Fine farger også..
Din far ser også trivelig ut. Jeg liker begge versjoner,men best v#2,fordi der blir bakgrunnen roligere og ikke med 2 farger.
Stå på! Du er virkelig flink!

Hilsen Inger-Lise:)
Pål N.

Enig i kommentaren om bakgrunnen, men... et flott portrett! Jeg synes vinkelen er fin og du har fanget inn en sinnstemning. Man lurer på hva han tenker på...

Pål
Svein M.

Det gjorde seg klart best i svart hvitt.
Bra komponert og blikket ga en fin stemning. :)

Svein M.

Det gjorde seg klart best i svart hvitt.
Bra komponert og blikket ga en fin stemning. :)

Vibeke P.

Hei Tone. Dette var meeeget bra. Et supert portrett og et tøfft uttrykk på pappaen din. Du har lagt øynene høyt i bilde - det gir spenning, at du som 10 åring hår kommet på å ta et så tett portrett som kapper toppen av hodet er meget uvanlig, men det er skikkelig bra - det er beskjæring for viderekommende. Du har blitt skikkelig flink. Jeg liker nok best svart hvitt versjonen, denne ga pappaen din litt mer karakter. Bakgrunnen forstyrrer ikke her, men gir bildet litt mer miljø.
Flink er du og stå på.

Vibeke : )
Karianne H.

Hei Tone!

Jeg har vært uten data i mange uker så jeg har ikke fått sett på bildet ditt før nå. Synes du har fått til et virkelig knall-bilde av pappa'n din her. Kjekk kar er han også :-) Og han ser ut som en ordentlig snill pappa!
De har vel rett de som har nevnt bakgrunnen her, men det er slike feil som jeg også gjør. Jeg ser det ikke før jeg har tatt bildet og DET var DET liksom!
Jeg liker faktisk fargebildet best, synes du har fått flotte farger i ansiktet hans. Det er forresten et meget skarpt bilde, så dette er virkelig BRA. Moro å se hvor fint du utvikler deg som fotograf - er det pappa som er læremester kanskje? Da har du hvertfall en flink lærer!

Hilsen fra Karianne :-)
Fred S.

Takk for kommentar, Tone ! Bare ti år ? Du er flink, veldig nært og bra portrett av fatter`n. Fin komp, fint utsnitt.

vh fred
Tone P.

HEI! TAKK FOR KOMENTARENE!
JEG SKAL PRØVE OG TENKE PÅ BAKGRUNNEN NESTE GANG.

toNe
Avsluttet .

med tanke på at du er bare ti år, var dette kjempe bra! bakgrunnen er viktig å huske på som margrete skrev. jeg tror du har en fantastisk framtid foran deg og tror vi kommer til å se fabelaktige bilder av deg!

mvh
ingunn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu