Aberdeen 2014
Jeg likte hvordan det så ut som blomsterpottene med plantene så ut som reinskyer, med lykten over som "sola", og mannen under med paraply. Men jeg er litt usikker på om andre ser det samme som jeg ser? Jeg er veldig åpen for kritikk på dette bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2014-10-08 14:23:24
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2014-10-09 09:17:21
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1015587} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Harald N.
Det første eg tenkte at mannen burde vore lengre til høgre i bilete. Nå ser eg ditt syn, artig, men kanskje du då burde kutte kraftig på høgre side.
Godt sett.

Mvh Harald
Henning S. P.
Hei Harald.
Takk for en god kommentar. Jo jeg er enig. Det blir mye tomrom og han går på en måte ut av bildet. Jeg la til en versjon til, kuttet til stående format med litt mer "naturlig" plassering av mannen.

Henning
Tor Einar K.
Her er jeg nok enig med Harald og jeg synes versjon 2 bedre utnytter bildeflaten.

Fra en kritikk av Bjørnar P for et par uker siden snappet jeg opp at blikket vårt er tillært å lese fra venstre mot høyre og derfor passer det også å plassere det mest interessante på høyre side slik at øyet får en naturlig vandring i bildet. Mener også å huske at personer som går mot venstre i et bilde oppfattes av betrakter som å være på vei hjem, mens de som går mot høyre er på vei bort.

Slik sett gir versjon 2 et harmonisk og nært inntrykk.
Henning S. P.
Takk for en god kommentar Tor Einar, og jeg er helt enig, det blir en bedre versjon. Men så du regnskyen over mannen? Eller kommer det ikke godt nok frem?

Jo jeg har hørt det samme, og også at det i østen ofte er motsatt, siden man leser fra høyre mot venstre. Det med retning ser man også endel på TV og film hvis man ser etter når folk kommer inn i og går fra scenen.

Henning
Tor Einar K.
Jeg las dessverre underteksten før jeg studerte bildet inngående, dermed blir det vanskelig å svare på om jeg hadde sett skyen ut hjelp av teksten.

Vil forøvrig bemerke at bildet virker å tippe noe over mot høyre sett i forhold til stolpe og mønster i murvegg.
Henning S. P.
Jo, det ser ut som det heller litt, skal se på det når jeg er på pc'en igjen.
Rune B.
Sitter å ser på bildet på en mobil. Jeg leste også teksten før jeg så på bildet, og ser det samme som du. Godt sett og godt bildet. Men du har ikke kutta for mye... litt mer midtstilt! Eller er det bare mobilen som gjør det...
Henning S. P.
Takk for det Rune. Ja det er utfordringen. For å få konkret tilbakemelding må man skrive hva man lurer på. Men samtidig ødelegger det her for den spontane reaksjonen på bildet. Derfor liker jeg egentlig ikke å skrive noe om bildene jeg legger ut.

Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu