Maritime detaljer i 3 versjoner
Trofaste travere forsvinner herfra mens nye kommer til. Mange er svært ferske når det gjelder foto, men får ingen tilbakemeldinger fordi de ikke skriver kommentarer sjøl og vil derfor ikke få den hjelp de kanskje kunne trenge.
Jeg bør vel legge til at jeg har ingen grunn til å klage på antall kommentarer da jeg er blant de heldige - kanskje fordi jeg forsøker å skrive litt kommentarer sjøl.
Store forandringer har skjedd med "dotten" og det gjenstår å se om den har begynt å synge på siste verset da mange har for eksempel flyttet til Facebook der man aldri vil få seg meg eller mitt.
CIA finner meg sikkert likevel om de absolutt vil.
Om få dager går mitt gullmedlemskap ut og det blir ikke fornyet med det første. Etter mange mange år blir jeg nå en snylter som legger ut 2 bilder i uka og skriver tilsvarende mindre kommentarer mens jeg ser tiden an og følger utviklingen som ikke har noe med min økonomi å gjøre, men kan få følger for dottens økonomi hvis mange nok nå gjør som meg. Det vil tiden vise.
Jeg jobber stort sett ofte i serier når det gjelder "normal" foto - ikke de bilder jeg mekker ut fra mislykkede bilder og annet.
Jeg så Solvår ville jeg skulle legge ut bare ett og ett, men til det har jeg for mange bilder som hører sammen i serie. Hva denne dagspresenterte serien angår så er den en del av en serie på over 80 bilder så det går ikke å legge ut på en gang.
Se den gjerne mot mørk bakgrunn.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Fornøyd med disse tre som ble laget for å variere litt fra tauverk mot blå himmel i over 80 versjoner.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2014-09-08 11:48:22
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2014-09-08 11:48:45
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Tamron AF 28-300mm F/3.5-6.3 XR Di VC LD Aspherical (IF) MACRO for Canon
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEksponert for frihånd fra rullestol. Lysmetting nedsatt til -0,33. Polfilter i bruk.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1013574} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
john-arne w.
Versjon 1 her for meg. Dette synes jeg du virkelig har truffet godt med. Det som intreserer meg her er hvordan du har greid og få rammen til og fremstå som en viktig del av bildet her. Da tenker jeg på den innerste del som med sine efekter er med på å forlenge selve motivet. Synes du har truffet godt med disse , la oss kalle dem for striper. Plasering av bom og mast her godt plasert i bildeflaten, og fargen som en viktig del av motivet her passer godt. Spesielt plaseringen av talja på høyre side som her fyller ett tomrom.Også synes jeg disse trossene som bikker mot venstre er med på å skape balanse i bildet. Av dine mange bilder her inne vil jeg sette dette her veldig høyt oppe blant dine motiver. Flott.


hilsen john...
Roar K.
John-Arne!
Svaret på nisjen som du kaller den innerste rammen er en kombinasjon av Radial vlur innstilt på zoom og sharpen. Dette i flere omganger.

Roar
Roar K.
IKKE vlur - BLUR for sva....

R
Arild T.
Hei.

Synd at du ikke blir å se så mye framover som til nå, men skjønner deg veldig godt. Det er synd da du legger ut så mange storartede bilder, og ikke minst deler av dine fotoerfaringer ved å kommentere og gi råd til de fleste. Har lært mye av deg, Roar!
Førøvrig en fin maritim serie du har her.

Hilsen Arild
Eiinar N.
Ville gjerne ha sett bildene uten innrammingen. Synes den er forstyrrende og litt "billig".
Frode L.
Hei Roar.

Skjønner poenget ditt ang dotten, synd at en etter en blir borte, jeg betalte for en mnd. siden er nytt gullmedlemskap så får vi se hva som skjer etterhvert.

Jeg hadde nesten aldri holdt i et kamera før jeg ble med her på dotten, så det jeg kan nå her jeg lært her inne av slike som deg med flere.

Nok en fin maritim serie der jeg går for originalen uten og mene at det er noe galt med de andre.
Det er innholdet i bildet som gjør det og kommentaren til John Arne forklarer det på en glimrende måte.

Får håpe og tro at du kommer tilbake for fullt igjen etterhvert, jeg har vel selv ikke hvert like "ivrig" i det siste....

Frode.
Carsten W.
Synd at du planer å trekke deg litt.
På en side skjønner jeg hva du savner, på andre siden må man innrømme at foto.no alltid også hadde noe sosialt netverk-preg over seg.
Samliknet med andre sider er det veldig koselig på dotten: ikke noe "dørvoktere" som hos seenby, ikke noe "fotoentusiaster", som bare tenker RAW og støv og fargedybde og mister originalitæten fullstendig, som hos fotocommunity.
Ikke noe selvklarer halvproffer, hvor hvert andre bilde handler om mote (fotografene er 90% fotostudenter, misstenker jeg), som hos 500px.

Så jeg syns at blandingen stemmer her. Man far jo alvorlige tilbakemeldinger, hvis man spørrer. Ellers er det også lov å bare tulle litt;)
Solvår B.
Flott serie der V1 tar kaka. Det er nydelig.
Jeg skjønner at du vil vise mange bilder, men for meg kunne gjerne dette stått alene. :))
Ja, dotten har forandret seg. Jeg har lært masse her og har fått gode fotovenner. Det er medlemmene som bestemmer aktiviteten, så vi får se hva som skjer framover. Håper ikke du forsvinner helt.
: ) Solvår
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Bjørnar O.
En flott og spesiell maritim serie i nesten s/v utførelse og med en viss tredimensjonal effekt.Stilig og kreativt utført.Går for originalen her.

Mvh Bjørnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu