Lunde 2
Kansje ikke like kjedelig som det forrige, hva vet jeg.
Tips om forbedringer, takker jeg masse for
Utstyr
  • Canon D60
  • 75-300 IS-USM
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Wow,for et flott bilde! Knallgod positur,topp skarphet og veldig gode farger. Flott komposisjon! Må være artig å ha fått til et slikt blinkskudd! Attpåtil fine nyanser i steinen her.

Mvh Inger-Lise
Mike T.

Hei Roger,
tilfeldigvis har jeg nettopp studert lunde-bilder av CA. Dette bør du også gjøre hvis du ikke har gjort dette før. Selv om man da kan man miste motet ;-)
Ditt bilde briljerer først og fremst på grunn av en spennende positur. Sjelden syn, dette. Jeg er også meget imponert over de naturlige farger uten ''signaleffekt''. Spesielt vil jeg framheve at du har eksponert de hvite fjærene på brystet ypperlig - som regel presenteres disse på kanten av utbrenthet.
Bakgrunnen gjør seg bra og framhever hele fuglen.
Jepp - tror ikke at denne situasjonen kan fenges stort bedre - i hvertfall har ikke jeg kunnskaper nok til å komme med noen som helst forbedringsforslag.
Hilsen Mike
Jonas L.

Lekkert dette.
Kunne tenke meg en litt sprekere komposisjon. Personlig ville jeg enten plassert lunden lenger til høyre i bildeflaten under opptaket, eller beskjært noe på høyresiden og litt nederst i ettertid.
Fint, varmt lys.

mvh JL
Inger-Lise S.

Dette er et så godt bilde at jeg begriper ikke hvorfor du har fått så få kommentarer...
Jeg måtte bare inn og se på det igjen;) Nydelig!
Finner ikke noe å sette fingeren på.

mvh Inger-Lise
Fred S.

I min ungdom var det et kristent bokforlag som het Lunde, og dette kunne jo ha vært selve forlagsdirektøren; karen ser ut som en skikkelig omflakkende predikant av den typen jeg husker fra den kvelden jeg nesten ble Pinsevenn. (men bare nesten...)
Føyer seg inn i rekken av svært mange bra bilder av denne flotte fuglen.

vh fred
Torbjørn S.

Liker godt fargene her. Ellers en veldig fin positur og en god komposisjon. Skarpheten er det heller ingen ting å si på. Bra!

TS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu