På tur i Nordmarka...
Dere er vel lut lei av naturbilder her på dotten, men legger likevel ut et fra Gjerdingen i Nordmarka.
Jeg badet til og med! Også jeg som er ei pysete kjerring som bare bader i syden... Men her måtte jeg uti med hunden gitt!
Nordmarka er flott, med mange fine fiske- og badevann, og ikke minst er det et yndet sted for sykkelturer. Her jeg bor tar det bare ca. 10 min, og så er vi i Nordmarkas flotte turterreng.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-19 17:59:07
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-08-19 18:04:46
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-08-20 00:29:02
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2004-08-20 00:30:48
    Versjon #5
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar brukt NI her, men er noe usikker om det ble for mye. Hva mener dere?
    Jeg har ikke helt fått dreisen på å få det rette resultat. Ellers så synes jeg NI gjør bildene litt mer eventyraktige.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Espen P.

Hei... og takk :)

Et vakkert motiv med mange elementer. Synes du har fanget den idyllen du beskriver veldig godt.
Liker ver#2 best tror jeg, men jeg synes kanskje trestokkene i forgrunnen forstyrrer litt? Er ikke helt sikker. Fint lys og flotte farger. Veldig fint med speilingen i vannet fra skogen også.

ePsen
Mike T.

Hei Karianne,
noe forferdelig rusk nederst til venstre i vers#1 og #2 gjør at jeg vender tommelen ned for disse to versjonene.
Det er en helt annen lyd i pipa i vers#3. Dette er en fin vik - ville gjerne vært der, spesielt fordi det pøsregner her og tordenværet herjer.
Vers#3 gengir landskapet meget tiltrekkende. Da blir jeg ikke lei av landskapsbilder.
Det er for sent nå - men en mindre blender hadde gjort seg her for å få større dybdeskarphet.
Hilsen Mike
Anniken S.

Hei Karianne

En blanding av V1 og V2, men du har gjort en dårlig jobb med kloningen i venstre hjørne. Prøv å jobb litt til med den, så blir bildet veldig bra. Utsnittet er godt og det er fine tegninger i vannskorpen. Liker den lille skydotten som har sneket seg inn i øvre bildekant. Idyllisk og flott sted.
Hva med SH eller sepia?
Inger-Lise S.

Hei Karianne! Et vakkert og harmonisk motiv dette.Fine,klare farger og fin komposisjon.Jeg liker effekten i v#1,men når jeg ser alle tre sammen,velger jeg likevel v#3. Likte godt kvistene øverste i bildet.

mvh Inger-Lise:)
Odd Tore S.

Jeg velger v2, forutsatt at venstre hjørne fikses.
NI lager etter min mening altfor mye grøt av blader osv.
Men v2 er friskt og sommerlig, veldig trivelig, kommer akkurat tilbake etter 44 min o-løp i Nordmarka under litt mindre trivelige, men fortsatt trivelige forhold.
MVH
Odd Tore
Eli B.

Likte v2 best, et vakkert bilde fra en vakker skog. Jeg er nordmarkstraver selv, og det er mange flotte steder. Likte bjerka her som rammer inn vannet så fint. Og buen på stranda gjør seg også. Et flott motiv dette! Det rare nede til venstre bør nok bort.
mvh Eli
Karianne H.

Takk for kommentarer! Skal prøve å rette på det rare nede i venstre hjørne.. Det stemmer det Anniken at jeg har gjort en dårlig klone-jobb! Var nemlig noen som satt der, og de ville ikke bli med på foto.no.
Kan jo også fjerne trestokkene i forgrunnen som Espen foreslår...

Karianne :-)
Anniken S.

Så flink du har vært med klonejobben i V4, det ble myyyyyye bedre *S*
Odd Tore S.

Hei igjen!
V4 uten NI ville blitt bra, nå er selve bildet OK, men jeg liker fortsatt ikke bladgrøt. I v5 ble trestammen for mørk og dominerende etter min mening.
Odd Tore
Hans Petter L.

Kjempe flott Karianne.
Likte spesielt versjon 3 og 4.
Kanskje en Neat Image versjon av 3'eren hadde blitt like spennende også? Jeg får slike eventyr-assiasjoner av disse bildene. Da passer det spesielt bra med Neat.

mvh
HansP
Karianne H.

Takk for det Anniken! Har tatt vekk litt av bildet der å da, men... ;-))
Mange er nok enig med Odd Tore ang. Neat Image, men nå har jeg vel lagt ut nok versjoner... så det får vel være med disse. NI synes jeg gjør bildet noe ekstra, men så klart det må være innen en viss grad og alle bilder passer jo selvsagt ikke til det.. Og smaken er forskjellig - det er bra!
Takk for alle tilbakemeldinger!

Karianne :-)
Avsluttet .

Mine bilder private? tror ikke det assa, hadde jeg tatt bilde av min fot hadde du ikke sakt det samme. Dine bildet er desutten utrolig kjedelige, mine kunne ikke vært i et privat fotoalbum. Taper.
Inger Anne Maritsdotter V.

Likte alle versjonene som på hver sin måte hadde sin sjarm , men fallt pladask for siste versjonen , det var noe ved den ; flott natur , fint formidlet ; på meg virker det som om #1 har litt skev horisont (?) , men ellers flotte bilder.
God helg.
mvh Inger Anne
Caroline M. S.

Det var mange versjoner å se på her, og vanskelig å bestemme seg. Jeg er ikke særlig begeistret for bilder som har fått så kraftig Neat Image-behandling at det synes (OK - kanskje noen ganske få passer til å bli så softe, men ikke dette motivet synes jeg. Akkurat det med NI er vel først og fremst en smakssak, men altså - jeg her liker jeg best bildene uten NI).

Derfor foretrekker jeg v2 (til tross for stokken/rusket i forgrunnen). V5 er heller ikke dum, men på den synes jeg faktisk ikke at treet gjør noe godt for bildet. Jeg tror at du der (på opptaksstedet) kunne hatt et godt utgangspunkt for å lage et minimalistisk naturbilde med hovedvekt på linjer/farger i naturen.
Kay R.

Soft sommerparadis... Dus hærlig grønnfarge som går igjen gjennom hele bildet... Likte softingen spesielt godt. Komposisjonen sitter godt hær. Det e alikevell ikke mulighet for å få med trætoppene. Da må du trekke dæ så langt tilbake at du mister resten... Et fint bilde var det..

MVH Kay:-)
Lars-Anders M.

Vakkrare en i virkliheten. Jeg liker dette bilde.
Sidsel A.

Syens versjon 4 ble veldig bra. Liker godt skogsmotiver. Behøver ikke være storslagne fjell for å utgjøre et godt motiv.
Fin stemning i dette bildet.
mvh Sidsel
Avsluttet .

Hei! Takk for kommentar på mine bilder!
Likte desse bildene veldig godt, fin stemning!
Veldig bra ;)

- Guro -
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu