En uskarp bakgrunn og litt fantasi

Det er lenge siden studiobakgrunner bare hadde én farge. Det finnes bakgrunner med motiver som murvegg, rusten bølgeblikk eller skog, og nå kommer Lastolite også med uskarpe bakgrunner for studiobruk.
Den mørke årstiden setter visse begrensninger for oss fotografer. Det er ikke lett å få verken lys eller inspirasjon av korte dager og dårlig vær. Litt greiere er det hvis du har tilgang til et studio, og nå byr Lastolite på muligheten for mer variasjon i studiobildene, slik at du kan skape i hvert fall en illusjon av andre omgivelser. Det blir nok ikke helt det samme som å "være der" på ordentlig, med god optikk og nydelig bokeh, men det kan funke et stykke på vei – kanskje særlig til reklame- og katalogarbeid.

Bakgrunnene består av et elastisk materiale slik at man unngår stygge bretter. De måler 1,2 x 1,5 meter og kan pakkes sammen og legges i en 76 cm lang bæreveske som følger med. Hver bakgrunn har ett motiv på hver side, nemlig "Summer Foliage/City Lights" og "Autumn Foliage/Seascape". Lastolite tilbyr også magnetiske oppheng til disse bakgrunnene. Så det er bare å finne frem badetøyet – eller skinnjakka.

Pris og tilgjengelighet
Bakgrunnene er i salg fra medio november og koster 1900 kroner hos for eksempel Interfoto.
Lastolite -
Lastolite
Man kan i hvert fall late som ...

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu