Bøffelveske fra Fujifilm

Det har etter hvert kommet riktig mange fine systemkameraer i Fujifilms X-serie, og da er det jo naturlig at man vil ha en veske som matcher innholdet.
Det er mulig at dette er et tegn på at Fujifilm gjør som Leica og presenterer kameraer og tilbehør som "livsstilsprodukter", men det er neppe noen tvil om at den nye LC-X-vesken er en fin ting. Og fotografer flest er svake for fine ting, kanskje særlig for fine vesker. En ny fotoveske koster ikke all verden, men gir en god følelse av å ha fått en ny greie som synes og som lukter nytt, og investeringen lar seg gjerne forsvare på et eller annet vis. Det sier seg for eksempel selv at en røff og vanntett, kanskje oransje eller kamuflasjefarget, nylonryggsekk passer like dårlig som en allværsjakke når man flanerer i storbyens paradegater. Da vil man gjerne ha noe litt mer raffinert.

Det har også Fujifilm forstått. De har allerede en serie av beredskapsvesker for sine ulike kameramodeller, men dette er altså en litt større fotoveske i brunt bøffelskinn med målene 280 x 140 x 200 mm. Den har tre innvendige rom og er stor nok for kamera, objektiver og tilbehør, men ikke så diger at den er i veien. I tillegg har den fire utvendige rom for småting som gjerne skal være med.

Pris og tilgjengelighet
Vi har ennå ikke sett LC-X-vesken i norske butikker, men anbefalt utsalgspris i Europa er 149 euro.
Fujifilm -
Fujifilm
Finnes foreløpig kun i brunt
Fujifilm -
Fujifilm
Plass til omtrent det man trenger

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu