Fotovesker som ikke ser ut som fotovesker

Crumpler har gjort seg kjent for å lage lite påfallende fotovesker. Vesker som godt kan inneholde noe langt mindre verdifullt enn fotoutstyr for titusener. Nå utvider de sortimentet.
Det finnes strøk i de fleste byer der det ikke er ... særlig smart å fortelle hele verden at man bærer rundt på fotoutstyr for veldig mange penger. Det finnes veskeprodusenter som har forstått dette, og Crumpler gjør det bedre enn de fleste. Det er en fin balansegang. Nettopp diskresjon kan nemlig være nettopp det som avslører at ting koster penger, i hvert fall for tyver som vet hva de er ute etter, og for andre med blikk for kvalitet. Ting må altså ikke være så lite påfallende at det vekker oppsikt.

Crumpler har imidlertid lang tradisjon for å treffe den nevnte balansen, og det er en tradisjon som videreføres av veskene i den nye Proper Roady-serien. Veskene selges under slagordet "Den moderne pendlerkolleksjonen", men det er neppe nødvendig å begrense bruken til turen til og fra jobb. Utseendet er passe urbant og diskré, og tilgjengelige farger er svart eller dyp rødt med antrasittgrå detaljer. Serien omfatter vesker fra små modeller med plass til kompaktkameraer, til store ryggsekker med plass til ganske omfangsrikt utstyr. Den minste måler cirka 8 x 3 x 12 cm, mens den største, Backpack XL, er på rundt 30 x 46 x 15 cm (begge målene er innvendige). Alt etter modell er veskene utstyrt med flyttbare delevegger, lomme for nettbrett eller bærbar pc, og den store ryggsekken har også utvendige remmer for å feste stativ på den ene siden.

Alle veskene er laget i vannavvisende og kraftig spesialnylon (1000 denier), og er i salg fra tidlig august. Priser fra 479 kroner for Messenger S til 1359 for Backpack XL.

Mer om Crumpler finner du på http://www.crumpler.eu


Crumpler -
Crumpler
Crumpler -
Crumpler

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Lars Kristian S.
Det var en egen Crumpler sertifisert butikk i Oslo før, den er nå dessverre lagt ned :(
Uansett, jeg mener å ha sett at Eplehuset og Humac selger dette merket.
27.7.2014
Anders T.
Det er verdt å nevne at Crumpler i EU og Crumpler ellers er to forskjellige selskap med noenlunde samme eiere og filosofi, men forskjellige produkter. "De andre" produktene kan man bestille fra f.eks. adorama.
19.7.2014
Eivind R.
Fint med info om dette, men vet dere om noen butikker som faktisk har Crumpler...?? Verken FotoVideo, JapanFoto eller Interfoto har det.... Greit at man kan kjøpe på nett, men noen ganger er det fint å teste hva man faktisk skal ha ned i en bag før man kjøper.
18.7.2014
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu