Avstemningen er i gang

Nå er det tid for avstemning for månedens bilde i februar.
Action er ikke et lett tema, men vi har fått inn 227 flotte bilder.
Det er spennende å se hvordan deltakerne har tolket temaet, for her er det mye forskjellig både bilder man naturlig ser på som action-bilder og fotografier der man må se etter flere ganger før man ser hva det dreier seg om.

Men vi liker frie tolkninger, og lar det være opp til dere som skal stemme å avgjøre om bildene er innenfor eller utenfor.

Stem på favorittbildene dine her.

Avstemningsperioden er til og med 27. februar, og du kan stemme på så mange bilder du ønsker.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Erik F.
Det er egentlig en visningstid for artikkelen. Skjønner at dette blir litt forvirrende. Jeg skal høre med David om vi kan få ryddet opp i det.

Erik
22.2.2017
SveinM M.
Ser forresten at det i merkelappen Konkurranseinfo i denne artikkelen står periode 19.02-21.03. Hva betyr det, mon tro? ;)
22.2.2017
SveinM M.
Da regner jeg også med at dere oppdaterer i tråden på forumet; http://foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=780624
22.2.2017
Erik F.
Dette var mystisk.
Det er selvfølgelig ikke avgjort ennå, og jeg aner ikke hva som har skjedd, men det er mulig David vet det, så jeg har bedt ham om å fikse det snarest.
22.2.2017
SveinM M.
Hvorfor har dere allerede lagt ut et av de deltakende bilder som vinnerbilde for februar 2017. Bildet "Vått og farlig" ligger nå i oversikten over "tidligere vinnere".... MÅ vel være en gedigen tabbe???
21.2.2017
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu