åpne raw i photoshop fra mac.

vet det har vært en debat her før på dette emne, jeg fikk det til tilslutt,men noe så utroligt tungvint.
snakket med en velinformert selger hos fotovideo oslo, og vips var det porblemet løst.
sørg får at ingen programmer henter inn bildene dine ved overføring. høyreklikk på skjermen ,lag ny mappe,gi navn til mappen.
åpne minnekortet med bildene dine,marker alt.lim inn i mappen du laget,og vips er rawbildene dine der,nå kan du bare hente inn det bilde du vil,høyreklikke åpne i fotoshop.etterpå kan du du dra mappen over i browser.
dette var kanskje enkelt for mange, men for en som har holdt på en stund,og ikke har et eneste rawbilde der de skal ligge,i originals, er det et STORT problem:apples kunne ikke hjelpe:skjønte ingenting,opprettet en ny iphotos,noe som ikke gjorde den fjerneste forskjell.jeg var akkurat like langt.så, for de som strir,dette er enkelt.
satt med 400 rawbilder fra bryllup.som begyndte å gi meg søvnløse netter,nå er problemet løst.håper at i allefall noen får glede av det.
mvh karin.
et tips til rådløse med mac.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Arne L.
Takk
10.10.2017
Oliver G.
Karin, dette her vil nok hjelpe noen. Men det vil hjelpe enda mer dersom du skriver med store bokstaver ved setningens start og bruker mellomrommene der de skal. Det vil bli mye lettere å lese...

OS X kan ellers vise de fleste råfilformater i Preview, i alle fall når du holder operativsystemet oppdatert.
4.7.2011
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu