Velkommen til en nyere foto.no

Foto.no har i løpet av helgen blitt oppgradert med ny layout. Fortsatt gjenstår en del ting og det vil ta litt tid før alt har stabilisert seg, men alt skal fungere slik det gjorde før omleggingen.
Det er spesielt på mobile enheter at den største endringen vil være. foto.no har nå fått et responsivt design, noe som betyr at sidene tilpasser seg enheten den vises på, det være en iPhone, iPad, Galaxy Tab etc. og om den holdes vertikalt eller horisontalt.

Noen andre justeringer har vi også gjort på tjenestene. Blant annet har vi nå slått sammen bildekritikken og bildegalleriet og kalt alt for bildekritikk.

Men: la dette være helt klart. Nye foto.no er på ingen måte ferdig utviklet. Men nå har vi en ny og mye bedre platform vi kan tilpasse tjenestene våre på samt lage nye. Her vil vi gjerne høre fra dere! På alle sider finner man en liten blå knapp med en ropert på. Trykk på den og gi oss ris eller ros om den siden du er på (eller om annet også) Det være seg forbedringsforslag, bugrapporter eller kjærlighetserklæringer :-)

De neste ukene vil det bli jobbet mye med stabilisering og bug fiksing - så fortvil ikke dersom favoritt-tjenesten din ikke fungerer akkurat slik du skulle ønske. Gi oss beskjed (roperten!) så skal vi se på det.

mvh David og Fabian og redaksjonen!

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
David A B.
Hei Tony, hadde et par bugs som gjorde at bildene i en kort periode ikke ble lagt inn riktig. Samme med fotografnavn. Fikset nå. Ting vil gå seg til ganske raskt håper jeg.

mvh David
27.5.2014
Tony K.
Når jeg går inn på denne bildekritikken så ser jeg en masse svarte firkanter uten bilde i? jeg kan heller ikke se navnene på fotografene lenger? Tror dere har dummet dere litt ut med den nye oppgraderingen litt her. Jeg tror og at dere kommer til og miste en del gullkunder nå! Jeg er ikke fornøyd med dette her. Tony.
27.5.2014
Daniel F.
Dette er meget bra, men har fått et par feilmeldinger her og der, er nok synlig i errors.log, men kan spesifisere hvis ønskelig.
27.5.2014
Carsten W.
Jeg sliter litt med bildeprsentasjonen. Slik det er nå, ble alle bildene vist i samme nesten kvadratisk format, noe som trekker bildene ned. Hvis jeg gar gjennom galleriet med pilfunksjonen far jeg ikke fullt skjerm visningen, men må skrolle opp og ned. Må jeg tilpasse skjermen min?
26.5.2014
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu