Oppdatert over 170 ganger på EN dag !

Forrige uke hadde vi en dag med 1462 unike besøkende på FOTO.no`s hovedside. Dette er ny rekord. Denne helgen hadde vi for første gang over 1000 unike besøk både lørdag og søndag.
Det er tydelig at mange brukere er drittlei "sites" på nettet som overkjører deg med informasjon og ikke lar deg delta. I løpet av de siste fire ukene har over 750 personer registret seg som brukere. Det har blitt sendt inn nesten 700 bilder som har fått nærmere 1300 kommentarer. Vi har hatt vår heftigeste diskusjon med 41 innlegg. Snitt besøket i januar er på 1200 unike besøkende hver dag (unike besøkende er antall besøk fra ulike maskiner)
<h2> Hvorfor er FOTO.no et bra nettsted _QMARK_</h2>

Vi lover at I løpet av neste halvår så vil du finne dobbelt så mye informasjon her på FOTO.no. <p>
Vi som står bak denne tjenesten surfet på nettet lenge før en investor hadde hørt ordet "e-post". <br>
I de dager da internett begynte å gjøre sitt inntog her til lands, var gründernes filosofi at "nettet er til for brukerne- og de skal stå for innhold og oppdatering"
<p>
Denne filosofien har vi tatt med oss, siden vi regner oss for gründere. Vi jobber med nettet til daglig, og har klart å stå imot "superkomersielle" interesser som har villet kjøpe og eie oss.
<p>
Vi er ikke overrasket over den utvikling som skjer på nettet i dag. Det som er synd, er at ingen tjener penger på å drive et nettsted, skal vi tro det vi leser i avisen.
<p>
Vår grunnfilosofi er å være et bindeledd mellom deg som bruker og de som har informasjon de ønsker å formidle. Det er dette vi nå jobber med. Og det er dette vi ønsker å tjene penger på, fremfor å skulle overkomersialisere FOTO.no med masse bannerannonsering og andre forstyrrende elementer
<p>
Så til alle dere som driver et firma i fotobransjen og skal ut på nett.._QMARK_<br>
Spør oss først, og vi kan kanskje hjelpe deg !
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu