SORTER NYHETENE DINE

I dag er det lagt til nye funksjoner her på FOTO.no. I venstre kolonne kan du nå sortere ut nyheter for amatører og proffesjonelle. Du kan også gjøre egene søk på andre typer nyheter. Det er G R A T I S å publisere redaksjonelle nyheter på vår web. Alt du trenger å gjøre er å registere deg som bruker/medlem. Det brukernavn du da får benytter du når du logger deg inn på "legg til nyhet". Følg anvisningene nøye og ikke last opp bilder som er bredere enn 130 pixsler. Står du helt fast kan du ringe CF-Wesenberg på 900 25 255 e.1800. FOTO.no har ca 40 000 IP pålogginger på hovedsiden i løpet av en måned. Vil du annonsere ? ring 22116711 og spør etter CF !
For de av dere som etterlyser stoff fra bladet fotografi, så vil du under kategorien "FOTOGRAFI" i venstre kolonne finne testresultater, bokanmeldelser og annet nyttig stoff, som har vært publisert tidligere.

Stoffmengden er formidabel, så det tar litt tid å planlegge en brukervennlig overgang fra papir til web. Noe vil bli lagt ut i løpet av sommeren, og vi håer at i løpet av agust/september er vi ferdige.

Kommentarer på hva slags type stoff dere ønsker, kan dere fortelle oss på diskusjons sidene.


cf
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu