Hvilken fotoklubb er du medlem av?

FOTOdotNO lanserte i april en ny tjeneste der du kan krysse av for hvilke fotoklubber du er medlem av og evt. hvilke fotobyråer du er knyttet til. Nå har over 350 gjort dette... Har du lyst å se bilder tatt av medlemmer i din forening?
Nå tror vi dette må være landets beste oversikt over fotoforeninger i Norge! Takk til alle dere som har sendt inn navn på foreninger som dere er medlemmer av, men som vi ikke hadde fått med oss! - og skulle det mot formodning være foreninger vi ikke har fått med oss enda så legger vi de selvfølgelig til med en gang!

I første omgang er tjenesten slik at du som bruker kan krysse av for hvilke foreninger og byråer du er knyttet til. På din profil-side så vil det dukke opp logoer på de foreningene du er medlem av.

Andre brukere kan gå inn på en forening og se en oversikt over medlemmer som er brukere på FOTOdotNO og se på deres bilder.

Fremover kan det kanskje bli slik at du kan fra bildekritikken kun å se på bilder tatt av medlemmer av visse foreninger, mer info om hver forening etc (har du noen gode forslag hører vi gjerne fra deg!!)... den som har lever få se...

Tjenesten velger du ved å velge "Foreninger/Byråer" fra menyen til venstre...

Skulle foreningen din ikke være på listen så ta kontakt med oss så skal vi legge den inn!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu