Vi tilbyr nå CEWE bildetjenester

Det er med stor glede vi nå kan tilby enkel og problemfri produksjon av bilder, bildeprodukter og gaver, både i butikken vår og på nett.
CEWE er et tysk selskap med røtter helt tilbake til 1912, som har utviklet seg til å bli et selskap som tilbyr produksjon av bilder i alle formater, fra de helt enkle papirbildene du kan komme innom butikken og få lagd i fotostasjonene våre, til store bilder på aluminium eller et hyggelig minne på en kopp, et putetrekk eller nesten hva som helst annet.

I Norge assosieres CEWE gjerne med Japan Photo, og det er ikke så rart, siden Japan Photo er en del av CEWE, og er selskapet som har bygd opp CEWE som merkenavn i Norge. Vårt samarbeid med CEWE har ingenting med Japan Photo å gjøre, men vi tilbyr de samme bildetjenestene fra CEWE.

I praksis betyr det at du fra i dag av kan komme innom butikken vår i Barcode i Oslo, og skrive ut bilder og lage små gaver. Hjemmefra kan du også bestille mer avanserte ting, store forstørrelser, bilder trykket på en lang rekke ulike produkter osv. Så trenger du en gave til jul, en fotobok, en kalender eller noe annet, kom innom, eller bruk funksjonen på nettet.
 - Ny CEWE-butikk hos Foto.no
Ny CEWE-butikk hos Foto.no
Foto.nos Roar Sandvik og CEWEs Santina Crolla

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu