Flere nye fjes hos Foto.no

De siste månedene har vi utvidet staben for å kunne ta unna økt omsetning og benytte oss av nye muligheter.
Noen av våre nye medarbeidere er kanskje kjent for mange av dere fra tidligere, da de ikke er nye i bransjen, men nye hos oss. Flere av dem er faktisk ikke helt nye hos oss heller.

Espen Harward
Det nyeste tilskuddet er Espen Harward, som inntil i fjor jobbet som nordisk salgssjef for Leica. Siden den stillingen ble borte, har vi savnet den gode kontakten det ga, og hva er da bedre enn å hente inn Espen til oss, og gi ham ansvaret for blant annet proffkunder i Leica Store Oslo. Han vil også ha hovedansvaret for Hasselblad og DJI.

Espen har jobbet med Leica og Hasselblad siden 1996, og var tidligere ansatt hos Lars Farnes AS, og senere hos Interfoto, så nå er ringen sluttet, ved at han er tilbake. Espen har gjort mye annet enn å selge, og har en skryteliste vi andre bare kan misunne ham. Han har vært assistent, produsent og digital-tech på high-end fotoopptak og aktiviteter i Oslo, Paris, Milano og New York, og jobbet med noen av verdens beste på «fashion» i denne perioden. Noen av disse var Sølve Sundsbø, Erik Asla, Dusan Reljin, Louis Greenfield og Albert Watson.


Innimellom dette har han også vært fotoredaktør for det internasjonale motemagasinet «SVA», og har også vært sjefredaktør for fotosiden «Fotopia.no».


Om ikke det var nok, har han innimellom alt det andre også jobbet som profesjonell fotograf, og har vært publisert med egne bilder i VOGUE tre ganger, samt i ELLE, Forbes og Harper’s Bazaar.


Aleksander Skrinde
Espen er ikke den eneste tidligere kollegaen vi har fått tilbake. Mange av oss jobbet sammen med Aleksander Skrinde hos FotoVideo og senere Scandinavian Photo. Nå har han kommet til oss.

«Jeg har nå jobbet hos Foto.no i en drøy måned og synes det er fantastisk å komme til en bedrift med gode mennesker og godt arbeidsmiljø! Jeg startet min karriere i fotobransjen i som 16 åring i 2002 ved at jeg tilfeldigvis gikk innom den lokale fotografen som hadde en Click butikk og spurte om de trengte folk. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne mac, svarte nei, men lærer fort, og siden har jeg vært i bransjen.

Jeg lærte fort fotografering med analogt foto og jobbet henholdsvis med Bronica og Hasselblad og mørkerom i Click, deretter fortsatte jeg til Fotoknudsen før jeg tok svennebrev i fotografi som portrettfotograf.

Etter dette var jeg selvstendig næringsdrivende fotograf i studio og eiendom, men markedet fikk seg en real knekk under finanskrisa i 2009 og da måtte jeg finnet annet beite.» forteller Aleksander.

Etter dette var han to år hos serviceproffen, og senere altså nesten ni år hos FotoVideo/Scandinavian Foto. Aleksander har en utrolig kontroll på alt som har med service og returer på varer å gjøre, og vi er svært glade for at han nå er her og kan hjelpe oss med akkurat det.

Tommas Tingbjør
Tommas Tingbjør har vært mye foran og bak kameraet på ulike film- og TV-prosjekter. Han har også en Bachelor i film og TV fra Curtin University. Han anser seg som over gjennomsnittet interessert i kampsport og har fulgt norske utøvere med film- og fotokamera jorda rundt de siste 15 årene.

Nå sitter han på storkundeavdelingen (B2B), og har særlig kompetanse på strømming og actionkameraer, men med sin bakgrunn vil han kunne yte uvurderlig hjelp på de fleste av våre fagområder.

Terje Dokken
Terje Dokken er også et tilbakevendende fjes. Han jobbet hos Interfoto inntil for noen år siden og vi er glade for å ha ham tilbake.

-Jeg har vært helt musikk-freak siden barneskolen, på midten av 70-tallet. Siden livet i store deler har bestått av platesamling, konserter, festivaler, bandøvinger, spillejobber osv, var veien til konsertfoto veldig naturlig da jeg endelig fikk meg et seriøst kamera. Siden alle bransjekontakter allerede var på plass, så var jeg å finne i fotopiten på Rockefeller, Sentrum, Spektrum osv før jeg omtrent hadde lagt fra meg bruksanvisningen. Jeg har nok vært en av de mest aktive konsertfotografene i Oslo de siste 15 årene, spesielt innen litt hardere rock, og leverer bilder til mange av de største byråene, som for eksempel Scanpix, Getty, Alamy osv. Bildene mine er brukt i alt fra VG, Dagbladet og Se&Hør her hjemme, til Rolling Stone, Billboard, Wall Street Journal, Stern, Forbes og Classic Rock ute i verden. I mitt bildearkiv finner man alt fra Justin Bieber, Beyonce og P!nk, til The Rolling Stones, Metallica, AC/DC og Rammstein.

Terje gjør nå den uvurderlige jobben med å kvalitetssikre (og ikke minst kvalitetsheve) innholdet på nettsidene våre, så vi endelig kan få gitt dere skikkelig produktinformasjon på web.

Iril Dyrlie
Iril Dyrlie er også en slags gjenganger her i huset. Riktignok har hun aldri egentlig sluttet, men har vært borte i fødselspermisjon i perioder. Likevel har hun en evne til å komme tilbake når vi trenger henne aller mest. Hun er ikke den dere vil se oftest, men tro meg når jeg sier at vi ville merket det om hun forsvant.

Iril kom inn som en reddende (og høygravid!) engel i økonomiavdelingen i Interfoto i juni 2018, i en periode da det var anløp til kaos.
Hun har nå til sammen 13 års erfaring med regnskap og har jobbet i flere bransjer og med det meste. Kan ikke Iril det fra før finner hun ut av det på et blunk!

Ellers har hun jobbet på et katte- og hundehotell i Sør-Afrika og lengter ofte tilbake dit.

Iril er usedvanlig flink, nøye, rask og en drøm å jobbe sammen med og vi er strålende fornøyde med å ha fått henne tilbake til økonomiavdelingen.


Dette var alle de nye i denne omgang. Med dette laget på plass vil vi være godt skodd for å få ting til å flyte bedre og dermed gi alle kundene en bedre opplevelse. Alle fem er tunge fagpersoner på sitt felt, og bidrar også til et godt arbeidsmiljø, som er uhyre viktig for alle oss som jobber her.
 -
Espen Harward
 -
Aleksander Skrinde
 -
Tommas Tingbjør
 -
Terje Dokken (t.v.)
 -
Iril Dyrlie

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu