Vi bygger om og utvider i Barcode/Bjørvika

Butikken blir omtrent dobbelt så stor. Vi får plass til langt flere varer, og mye mer kan stilles ut i butikken enn i dag.
Vi starter nå en større ombygging av butikken vår i Barcode i Bjørvika. Foto.no har overtatt en del nye lokaler både ut mot Trelastgata/Oslo S og den siden av bygget som vender mot parkeringshuset til Oslo S. Deler av eksisterende butikk blir innlemmet i nytt matkonsept i området inne på torget utenfor butikken.

-Vi har i lengre tid slitt med å få plass til alle varene vi tilbyr. Det har gått utover orden i butikken og mulighetene til å ha demoprodukter på utstilling. Med større arealer og inngang fra gata blir det en mer oversiktlig butikk med bedre tilbud for kundene, og vi blir lettere tilgjengelig, sier gründer Roar Sandvik.

Leica Store
Norges eneste merkebutikk for Leica, Leica Store Oslo, blir flyttet noen meter, og får egen inngang fra gata i passasjen mellom Dronning Eufemias gate og Trelastgata.

CeWe bildebutikk
Vi åpner også CeWe bildebutikk ut mot Trelastgata. Vi vil da kunne tilby bilder og bildeprodukter av alle slag. Ikke minst blir det et flott tilbud til dem som bor og jobber i nærheten, og kan ordne dette i nabolaget, eller du kan lage bilder når du likevel skal innom fotobutikken.

Klikk & Hent og Servicehåndtering
Mange har sagt at det er vanskelig å finne oss. Det gjør vi nå noe med, og får ny inngang direkte fra parkeringslommen utenfor butikken, i Trelastgata. Rett innenfor her blir det enkelt å hente varer som er bestilt på nett. I tillegg setter vi opp en egen, bemannet servicedisk og i dette området.

Disse funksjonene vil være klare i midten av mars, mens byggeperioden totalt sett vil fortsette en stund til. I byggeperioden vil dessverre butikken være preget av dette, men vi lover å gjøre vårt beste for at det skal gå så smertefritt som mulig for kundene. I byggeperioden må vi flytte en del produkter til Skøyen. Ved Klikk & Hent må du derfor vente med å komme til hentemelding er mottatt slik at vi rekker å flytte varen dersom den befinner seg på annet sted enn der du ønsker å hente den.Demovaresalg
I forbindelse med ombyggingen skal vi også bytte ut mange av våre demoprodukter, og det er nå mulig å gjøre et kupp eller tre på dette. Se vår demosalgside.


 -
Roar Sandvik i butikken slik den ser ut i dag.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu