Har du hørt om Fotopodden?

I tillegg til våre vanlige sider med artikler og brukergenerert innhold, har vi også en rekke videoer og vår egen podkast. Ta en kikk.
Mange, kanskje særlig de over 40, liker bedre å lese en artikkel enn å se en video. Man kan skumme gjennom til man kommer til den delen man er interessert i, og det kan gjøres i det tempoet du selv ønsker, men det er ikke alt en tekst egner seg til. Noen ganger vil vi vise fram noe eller vise hvordan noe kan gjøres, noen ganger vil vi snakke litt løst med noen og noen ganger blir det mer personlig og levende med en video.

Derfor lager vi en lang rekke videoer. Det kan være om alt mulig – intervju med fotografer, omtale av nytt utstyr, møte med folk i bransjen, tips og triks eller helt andre ting.

Men kanskje best av alt er Fotopodden. Det er en podkast vi har laget i over halvannet år og nå over 50 episoder, der en eller flere av oss i Foto.no, noen ganger sammen med en gjest, snakker om et aktuelt tema, prater med folk i bransjen, eller annet som kan være av allmenn interesse. I den siste episoden tar vi for oss forventninger og spådommer om 2021.

Det er lite informasjon på norsk på nettet, så selv om Youtube flommer over av videoer, er det ofte fint å få noe på sitt eget språk, tilpasset forholdene her hjemme.

Fotopodden finner du der du henter de andre podkastene dine, eller du kan høre på dem rett på fotopodden.no. Du kan også se den på Youtube.

I og med at det etter hvert har blitt mye stoff, har vi laget spillelister med videoene våre, så de fleste nå ligger i kategorier som gjør det lettere å få oversikt.

Ta en kikk på alle spillelistene her.

Alle videoene med Fotopodden finner du her.


Framover vil vi prøve å legge ut informasjon her på sidene når det kommer ny episode av Fotopodden.
 -
Thomas Brun (t.v.) har ansvar for Fotopodden. Her i studio med undertegnede og Tom Erik Nicolaysen
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu