Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon med flere nye kompaktkameraer

Kompaktkameraenes tid er ikke forbi, tvert i mot utvikles stadig nye modeller som klart overgår mobiltelefoner.
Pressemelding

Oslo, 4. januar 2017 – Canon lanserer i dag tre nye kompaktkameraer som gjør det enkelt å forevige alle spontane øyeblikk – slanke og elegante IXUS 185 og IXUS 190 og PowerShot SX430 IS, et mini bridge-kamera med superzoom. De nye IXUS-kameraene er de slankeste modellene i serien, leverer høy bildekvalitet og er kompakte nok til å følge med overalt. PowerShot SX430 IS’ kraftige 45x zoom er perfekt til familier som vil ha et kamera som tar dem tett på alle spesielle øyeblikk, slik at de kan gjenoppleves og bevares for alltid.

Kvalitet og zoom i lommeformat

Alle de nye kameramodellene fanger øyeblikkene i 20 megapikslers kvalitet og har filmopptak i HD 720p samt kraftige optiske zoomer som gir deg mulighet til å komme tettere på detaljene. IXUS 185 og IXUS 190 har begge optisk zoom på henholdsvis 8x og 10x som trekkes helt inn i kamerahuset som er så kompakt at det enkelt får plass i lommen eller vesken. De har i tillegg ZoomPlus som dobler zoomrekkevidden digitalt, slik at du kommer tett på motiver som ellers er utenfor rekkevidde, samtidig som du beholder full oppløsning. Til motiver som er langt borte sørger PowerShot SX430 IS’ imponerende 45x optiske zoom for at du kommer tett på, mens 90x ZoomPlus tar deg enda nærmere.

Du får hjelp til å fange venner, familie og motiver i best mulig lys med IXUS’ nye Easy Auto-funksjon som automatisk velger de beste kamerainnstillingene for deg og låser knappene slik at du ikke trykker på noe ved en feiltakelse. Auto Zoom-funksjonen velger automatisk beste zoominnstilling for stillbilder og filmopptak basert på antall personer i bildet.

Hver gang du trykker på utløseren, sørger Canons intelligente bildestabilisering for at du får skarpe bilder. Det finnes åtte moduser som konstant tilpasses det aktuelle motivet fra stativbruk til panorering når du foreviger et barn som springer, mens dynamisk bildestabilisering sørger for stødige filmopptak.

Fotografer, del og husk

De nye modellene er også utstyrt med en ny datoknapp som legger til dato og klokkeslett i bildene slik at det blir enklere å huske når alle dyrebare øyeblikk fant sted. Nå slipper du også tidkrevende redigering og opplastinger – du kan nemlig enkelt dele bilder direkte til sosiale nettsteder takket være innebygd Wi-Fi-funksjon. IXUS 190 og PowerShot SX430 IS har også dynamisk NFC (nærfeltskommunikasjon) som raskt oppretter en trådløs tilkobling mellom kameraet og mobilen med en enkel berøring.

IXUS 190 – nøkkelfunksjoner:

- Brukervennlig, superslank IXUS med fokus på stil
- Forevige de beste øyeblikkene i høy bildekvalitet
- Sømløs tilkobling for deling og fjernstyring
- Kreativ og brukervennlig fotografering
- Suverene HD-filmer med et enkelt knappetrykk

IXUS 185 – nøkkelfunksjoner:

- Brukervennlig, slank IXUS i lommeformat
- Bevar de beste minnene i suveren bildekvalitet
- Flott resultat med pek-og-knips-funksjonalitet
- Lek deg med kreative funksjoner som er enkle å bruke
- Suverene HD-filmer med et enkelt knappetrykk

PowerShot SX430 IS – nøkkelfunksjoner:

- Kraftig zoom for enhver anledning
- Forevige stolte øyeblikk i beste bildekvalitet
- Sømløs tilkobling for enkel deling
- Vær kreativ med enkel pek-og-knips-fotografering
- Suverene HD-filmer med et enkelt knappetrykk

Pris og tilgjengelighet

Canon IXUS 185 og IXUS 190 har salgsstart i februar og har anbefalt utsalgspris inkludert mva på henholdsvis kr. 1199,- og 1890,-

Canon PowerShot SX430 IS har salgsstart i februar og har anbefalt utsalgspris inkludert mva på kr. 2499,-
Canon - Canon IXUS 185
Canon IXUS 185
Canon
Canon - Canon IXUS 190
Canon IXUS 190
Canon
Canon - Canon PowerShot SX430
Canon PowerShot SX430
Canon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu