Norges første profesjonelle portfoliovisning

CYAN studio arrangerer profesjonell portfoliovisning, og du kan også delta (men skynd deg - fristen er 15. januar).
-På CYAN studio organiserer vi år den største, beste, og første skikkelige ordentlige portfoliovisningen for fotografer og fotokunstnere i Norge, sier daglig leder, Stig Weston.

Søknadsfristen for å være med er 15.januar og 30 fotografer får delta med sin portfolio både på en gruppeutstilling og en portfoliovisning i Oslo i starten av mars, der 20 reviewere fra fotogallerier, magasiner og festivaler kommer for å se på deltakernes portfolioer og diskutere deres arbeid i 1-til1 møter med fotografene.

Reviewerene er samtidig fagjury for utstillingen og premier til en total verdi av over 30000,- skal deles ut til de beste portfolioene.

Dette er din sjanse som fotograf til å sitte ned med formidlere fra bl.a. Landskrona fotofestival, Nordic Light, Preus Museum, Shoot Gallery og Tidsskriftet Fotografi for å vise ditt arbeid, få tilbakemeldinger og kanskje innlede nye samarbeid.

De er gratis å søke om å delta med en kort tekst og 4 bilder og forjuryeringen gjøres i samarbeid med Henie Onstad Kunstsenter.


Ytterligere informasjon finner dere på websiden til Cyan.


Redaksjon i Foto.no er uavhengig av butikken og nettbutikken vår, men drives av inntektene derfra. Så hvis du setter pris på nettstedet og tjenestene vi tilbyr, og ønsker å se det videreført og forbedret, er vi svært takknenmlige hvis du vurderer å handle hos oss neste gang du trenger fotoutstyr eller å få laget bilder.
Du finner butikken vår i Barcode, rett ved spor 19 på Oslo S.
Nettbutikken finner du her.

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu