Vil du ha litt gratis promotering av bildene dine?

Vi trenger flotte bilder å vise fram på storskjermene i butikken. Kanskje vi kan hjelpe hverandre?
I den nye butikken vår i Barcode i Oslo, har vi 5 store TV-skjermer som bare viser bilder. Der er det ingen reklamer. De er der for å inspirere besøkende og for å være med å promotere fotografer som har noe de ønsker å vise fram.

Bildene vil bli vist fram med fotografens navn lett synlig. I tillegg bør de ideelt sett vise hva bildene er tatt med samt eksponeringsinformasjon.

Hvis du har lyst til å vise fram bildene dine i butikken vår, send meg en epost med inntil tre bilder. De må være i 16:9 landskapsformat med oppløsning på 3840x2160 piksler og bør inneholde litt exif-data, så vi kan vise noe av informasjonen sammen med bildene.

Tema er fritt, men vi vil helst ha bilder som ikke er kraftig manipulerte, altså heller fotografier enn photoshop-kunst.

Bilder eller spørsmål kan du sende til erik(at)foto.no
 -
Storskjerm i butikken

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Fredrik P.
Er vel heller at Foto.no ønsker seg noen gratis bilder til sin butikk en om brukerne ønsker gratis promotering..
18.5.2017
Andreas D.
Kan noen forklare meg hvordan dette "tiltaket" skal være "promoterende"? Om enn ikke annet en fin mulighet for shappa til å få tilgang på gratis bilder for å promotere sin egen shappe?
9.5.2017
Jan Inge K.
Teknologien tillater jo det mest, så hvorfor ikke lage en mulighet der foto.no-brukere som kommer innom butikken registrerer seg og at bildene deres fra bildekritikken vises i en periode mens de faktisk er tilstede..? :-)
9.5.2017
Pål M. S.
En mulighet er å sende PM til de som har bilder som "faller i smak" på bildekritikken... Fin måte og promotere Foto.no/medlemmers bilder.
9.5.2017
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu