FotoVideo bytter navn til Scandinavian Photo

Scandinavian Photo overtok aksjemajoriteten i FotoVideo allerede i januar 2011. Nå skifter FotoVideo også navn til Scandinavian Photo og inngår et enda tettere samarbeid med svenskene.
Mange norske fotoentusiaster kjenner Scandinavian Photo fra før – særlig etter at de i 2007 etablerte norske sider og norsk kundeservice i sin nettbutikk.

Nytt navn, samme butikk
FotoVideo oppgir at butikken i Møllergata i Oslo kommer til å fortsette som før, men at den i tillegg til nytt navn og logo får bredere kompetanse og et vesentlig større vareutvalg. Samarbeidet gjør nemlig at man også får tilgang til hele sortimentet til Scandinavian Photo, som i likhet med FotoVideo også importerer egne merker. Overgangen vil skje gradvis, både med innføringen av nytt navn og flere varemerker. Video og multimedia fremheves likevel som et av områdene den nye butikken vil legge spesielt stor vekt på.

Ny nettbutikk
Ifølge pressemeldingen vil vareutvalget utvides gradvis i løpet av de neste åtte månedene, før man får en felles nettbutikk 1. mai neste år – inntil videre når du fotovideo på den gamle nettadressen, fotovideo.no, og på scandinavianphoto.no.

fotovideo -
fotovideo
Samme som før, men nytt navn og bedre utvalg

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu