Favoritter fra Bildekritikken

Et bilde som umiddelbart vekket min interesse. Men hvorfor det?
Ukas bilde er lagd av Lars Widsteen og heter Adam og Eva. Det er et klassisk motiv for malerier, men naturligvis i mindre grad for fotografier. Dette bildet ser ut som en god blanding av maleri og fotografi, og det var nok det som vekke nysgjerrigheten min. Ser man nøyere på bildet, der man fort en liten mannsperson mellom Adam og Eva. Hvem er det? Adam har også to høyrearmer som vi kan fundere litt rundt. Jeg liker også godt slangen rundt halsen på Eva. Mange interessante detaljer i et bilde som sitter godt også med tanke på farge og komposisjon.

Dette sier Lars selv om bildet: Som oftest begynner jeg meg en bakgrunn som jeg bygger videre på. Finner bilder på forskjellige stock foto sider (som jeg kjøper) som passer med den ide jeg vil vil formidle og sammen med mine egne fotografier gjør jeg det til mitt eget. Det blir som mitt eget puslespill.Klikk her for å se bildet i bildekritikken.

Eller gå hit for å se alle de siste bildene som er lagt inn.

Alle medlemmer på Foto.no kan laste opp bilder og kommentere i bildekritikken. [LINK=https://fokus.foto.no/cgi-bin/bruker/le
Foto: Lars Chr Widsteen - Adam og Eva
Adam og Eva
Foto: Lars Chr Widsteen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu