Unnskyld, men dette må være en fleip

Her er det offisielle brudebildet av Ari og Märtha. - Det ser jo ut som et testbilde fotografen har tatt for å se om blitzen gikk av, eller et bilde som en av gjesten har tatt med et engangskamera, mener FOTOdotNOs redaktør.
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>
<h6>av CF-Wesenberg</h6>
- Om dette er seriøst ment å være burdeparets offisielle visuelle ettermæle så blir det ikke lettere å ta monarkiet på alvor. Dette er dessverre ikke det verste BRUDEBILDET jeg har sett. Men det er helt meningsløst dårlig å presentere noe slikt.
- Bildet er rotete og elendig komponert. Brudeparet er midtstilt, det kommer stoler og gardiner ut av Märthas kjole. Det ville vært naturlig å la brudeparet gå klar av slike elementer. Det ligger rot på bordet. Kronprinsesse Mette-Marits sjal i stolen til høyre i bildet tilfører bildet store verdier.

- Fotografen har brukt film og digitalkamera, vi får håpe at bildene som ikke er fremkalt ennå er bedre en hva vi her er blitt presentert.
- Det går ikke an å ta dette bildet seriøst.

<h5>-I Bryllupet har det også vært en annen fotograf til stede - motefotografen Rune Stokkmo.</h5> Han er bosatt i Miami og er visstnok fetter av Ari Behn. Med respekt for mr. Behn og hans omgange med visuelle kulturpersonligheter vil vi tro at han setter like høye krav på bra brudebilde som kravet han har satt på valg av kone.
Så om Rune Stokmo stod og ventet i kulissene for å ta private brudebilder vites ikke, vi kan jo bare håpe.

Om så skulle være tilfelle, gjør ikke dette saken bedre når man ser hva slags offisielle bilder slottet sender ut!
<bR>Jeg vil presisere èn ting til fotografens forsvar - dette er ingen lett oppgave. Jeg har sett <A HREF=http://www.dagbladet.no/nyheter/2002/05/24/332330.html>...</A> som er helt OK og jeg velger å tro at dette bildet som er sendt ut, ikke er den eksponeringen fotografen selv ville ha valgt
<A HREF=http://www.foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraad.cgi?id=4103...t;DISKUTER HER </A>
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu