Hvorfor du bør bli en DIGITALKAMERAT ?

Det DIGITALE BILDET har i løpet av de siste to årene skapt et jordskjelv blant fotografer og kunder. Selgere som ikke helt vet hva de selger løper ned dørene våre. Reprobransjen er skeptiske og "vil ikke". Mørkerom etter mørkerom blir borte. Flere fotografer søker etter assistenter med MAC erfaring. Kundene vet ikke helt hva de skal tro når en fotograf sier "RGB-RGB", neste sier "CMYK-CMYK" og den siste sier at det digitale bildet bare er et lite blaff.
Vi merker oss at Fototeknikk i fjor har snudd helt om fra det "gode gamle". Navnet er borte, og vi som bruker digitale mørkerom kan får kjøpt det vi trenger hos Spekter. Hadde noen fortalt Egil og Erik Strøm dette for tre år siden, ville de vel trodd at det hele var en dårlig spøk.

Formålet med DIGITALKAMERATENE er ganske enkelt:
Vi er et forum for kompetanseheving for fotografer som jobber med Digitale bilder, for reklamebyråer og aviser som bruker digitale bilder, og for repro- og trykkerifolk som skal få de deigitale bildene til å stå best mulig på trykk.

Vi inviterer også beslektet bransje til å delta. Vi utveksler erfaringer, råd gis og alle lærer noe nytt hver gang. Møtene kan nesten sammenlignse med en klassesituasjon på skolen. Når en leverandør stiller opp møter han 30 lærere hvor han selv er elev.
Formålet er ikke å belære, men å lære mer. Totalt har nesten 90 personer deltatt.

For å forklare viktigheten av det vi holder på med kan vi sammenligne det Digitale bildet med bilen.
Bilen ble til før lyskryssene, før førerkortene og alle trafikkreglene kom.

Det digitale bildet i dag kan sammenlignes med bilens historie FØR T-Forden ble satt i produksjon
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu